שאלה

FERTIG1

New member
שאלה

אהלן אני עומד לטוס לדרום אמריקה באונס איירס ברזיל מה יש בדיוק לעשות שם?! והאם אני יכול לקחת את הלאפטופ שלי איתי על מנת לכתוב שם יומן מסע!?

Lior G3

New member
איך?למה?מתי?לכמה זמן?

סוג טיול? תפרט יותר כדי שנוכל לענות ברצינות.

FERTIG1

New member
אז ככה

טוב הטיול עוד 88 יום בדיוק ר'יו איגאסו באונס איירס ברילותה באונס איירס בנאז מישהו יודע אם יש שם פעילויות אקטסרים שאפשר לעשות?

The Cat Woman

New member
קודם כל תלמד את השמות של המקומות

ריו דה ז'נירו- יש מצנחי רחיפה אם זה מעניין אותך
איגואסו- יש שני צדדים! פוז דו איגואסו (ברזיל) ופוארטו איגואסו (צד ארגנטינאי) ואתה יכול לעשות שם סנפלינג מפלים וראפטינג של 5 ימים... סתם! נראה לך???
בואנוס איירס- אפשר לעשות צניחה חופשית
בארילוצ'ה- תסתכל למען השם בפורום!!! פרסמתי מליון תמונות מבארילוצ'ה עם פירוט של מה יש לעשות שם!
נראה לי שכבר עברנו על בואנוס איירס... ושנן לעצמך- ב ו א נ ו ס ! BU-E-NO-S
בנאז...? לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר!

The Cat Woman

New member
ואגב- לא שאלו אותך בעוד כמה זמן הטיול

אלא כמה זמן אתה מתכוון לשהות שם

The Cat Woman

New member
בחרת יעד בלי לדעת "מה יש לעשות שם"?

א. אני מציעה שלפני שאתה סוגר טיסה למקום מסוים- תעשה קצת שיעורי בית בצורה יותר רצינית. בחירת היעד צריכה להיות לפי מוקדי האטרקציה ולא להיפך. ב. בואנוס איירס היא רק עיר אחת במדינה שנקראת ארגנטינה... ג. ברזיל ענקית, תצטרך להיות יותר ספציפי. ד. כן, אתה יכול לקחת לאפטופ לכתוב יומן מסע. הם מאוד מפותחים ובהרבה מקומות תמצא wi-fi.

natyh

New member
מצבך טוב

יש כאלו שנחתו שם ורק אז נזכרו לשאול מה יש לעשות כאן.... אתה שואל לפני הנסיעה .... האמת אין לי מושג ... אך אם כל כך הרה נוסעים אולי יש שם מנשהו ... או שלא

natyh

New member
שאלת על גלשני אויר .. בפורום אחר ...

אז לא זה זה .... לא שאני מבין בזה משהו אבל אולי יש כאלו שעוסקים בזה בפדרה בוניטה בריו ... דה זאנירו אבל אני לא מבין ... בזה

למעלה