שאלה

מ י ק א

New member
שאלה

היום פגשתי חברה שהציעה לי לבוא למסיבת יום ההולדת שלה, ולתת הרצאה בנושא התפתחות רוחנית. עד כה עסקתי בתחום זה רק על עצמי ,על בני משפחה וחברים מאוד קרובים . זו תיהיה לי "יציאה " ראשונה לקהל חדש. אני מתרגשת מהרעיון אם זאת די מבוהלת. הטלתי רונים לשתי שאלות אם להסכים להצעה ואיך היא , ההרצאה , תיהיה. מתוך הקריאה על הסברי הרונים בלבד, הבנתי שזה יהיה בסדר אך הרון האחרון, וונג'ו, נראה לי שאמר שזו לא תיהיה הצלחה גדולה. מאחר ואיני לא יודעת לזהות את משמעות הרונים אשמח לכול עזרה בהבנתם. האם להסכים להצעה לגבי ההרצאה בנושא מודעות רוחנית ? האגאלאז ראיד'ו ג'רה. ואם כן לקבל, האם אצליח להעביר אותה היטב ? בקראנה גבו וונג'ו הרבה תודה -

מקווה שזה עוד רלוונטי ....מתי היום הולדת?|בלו

האם להעתר להזמנה ולהרצות? האגלז - רון הברד....(מתייחס לעבר..) ראדיו - צאי לדרך (הווה) גרה - בוא האביב (עתיד) נשמע שזה מתאים לקפוץ למיים כעת..לקראת דרכך החדשה...שנפתחת כעת. בהצלחה! האם אצליח להעביר אותה היטב ? בקראנה - פוריות הפריה..העשרה רוחנית....בשלות גבו זוהי דרכך..ויעודך שנכתב מראש וונג'ו רון העליצות!
כן בהחלט! שוב: בהצלחה ויום הולדת שמח לחברתך...היא שליחה פה שמשרתת מטרות כפי שבטח הבנת בדרכך הרוחנית.. אין פה בחיים האלו ובימים אלו של פריצתהאור בפרט ממש מקריות בדברים הללו. ועצה קטנה ממני.. בכדי שההרצאה תהיה מהנה לך ולמאזינים תבני אותה סביב דברים שאת אוהבת...ומאמינה בהם ואל תהססי להחשף מעט אם כי זיכרי שכולנו חלק מרשת וכל אחד הוא מהות ואף כלי..ולכן שתפי גם את מאזינייך והיי קשובה אל הקבוצה..

מ י ק א

New member
תודה רבה

יום הולדת לא היה עדיין, כנראה ב-14 . שמחתי לשמוע את "דעת" הרונים ופירושיך. גם אני הרגשתי שהיא שליחה כאן, היא טוענת שאני השליחה, המסקנה ברורה - כולנו שליחים אחד עבור השני ! הרצאתי לא פעם אך בנושא מקצועי לפני קהל קשור לנושא והייתי מאוד בקיעה. בנושא זה, תיהיה זו הרצאה ראשונה שלי אני מאוד מתרגשת ושמחה כי זה נושא שאני אוהבת ומרגישה מחוברת אליו. ולכן - והרבה מאוד תודה על הטיפ =) מבטיחה לעדכן.

למעלה