שאלה

some1abc

New member
שאלה

עד כמה משמעותי ציון בקורס ספציפי בתואר? קיבלתי ציון לא משהו(~65) במבני נתונים שאני יודע שזה קורס חשוב לחזור עליו יהיה בעיה ממש גדולה השאלה היא בהנחה ובשאר הקורסים המשמעותיים(מבוא, אלגוריתמים, מערכות הפעלה וכאלו) הציונים יהיו סבבה - תהיה השפעה רעה לציון הספציפי בקורס הזה?

2good2b

New member
יכול להיות חשוב לעבודה ראשונה

זה קורס שכן מתייחסים אליו. כמובן שאם יהיו לך ציונים מעולים בשאר המקצועות זה לא ישפיע. וקח בחשבון שאתה עלול להכשל במועד ב'.

Qwerty12321

New member
שאלה דומה

אם בקושי עברתי את חדוא א, בציון נמוך מ60, אבל שאר הציונים שלי מעל 90, מהי מידת הנזק שיכול להגרם מכך?

גיל14

New member
מחדו"א? לא הרבה,

אלא אם אתה מעוניין להמשיך לתארים מתקדמים. אם כי, כדאי לחרוש לקראת חדו"א ב', כי זה מסתמך חזק על חדו"א א'.

Qwerty12321

New member
איך זה יכול לפגוע בתארים מתקדמים?

אני לא חושב שזה יוריד לי את הממוצא מתחת ל90 לזמן רב, או שזה משפיע בדרכים נוספות?

גיל14

New member
את החומר צריך לדעת

בתארים מתקדמים, אם אתה מתכוון לעסוק במחקר - כלומר, בכל המקרים פרט לתואר שני לא מחקרי - צריך שיהיה לך בסיס מוצק של האינפי.

generala

New member
../images/Emo36.gif

אם קיבלת פחות מ-60 בחדוא א' אז איך עברת את הקורס ?? עובר באונ' זה 60 \ 65 תלוי במוסד.. ואם לא תדע על בוריו את החומר שלך חדוא א' תהיה לך בעיה עם חדוא ב' כפי שציינו פה, ומלבד זאת חוסר ידיעת התיאוריה על בוריה של החדוא יפגע בך בקורסים המקצועיים בתארי ההנדסה השונים שתדע לך ! לפחות אפילו רק תחזור בצורה איכותית על החומר...

Qwerty12321

New member
אצלנו באוניברסיטה עובר זה 51

וטוב שכך... תאמין לי שהציון לא תמיד קשור לידע ;)

iiddoo

New member
בטכניון זה 55

ובאונ' חיפה למיטב ידיעתי זה 50.

למעלה