שאלה

ארגו

New member
שאלה

יש לי שאלה או בעצם שתיים ואשמח אם תוכלו לענות לי. 1.למה ואיך הרג הרקולס את זאוס? 2.מיהו אבא של איב? המון תודה ארגו

תשובות.

1. טכנית. הרקולס הרג את זאוס כי זאוס רצה להרוג את איב והרקולס ניסה לעצור אותו. בקרב עצמו היה הרבה יותר רגש וכעס על כל העבר. 2. אבא של איב... אין לאיב אבא, האמת. היא ניתנה לזינה על ידי קאליסטו.

לגבי איב,

אני חושבת שהיא בעצם קליסטו. לאחר שקליסטו הגיעה לגן עדן, הייתה לה אפשרות להתגלגל שוב לתוך גוף אחר, והיא התגלגלה אל תוך איב (גילגלה את עצמה, בעצם). כך שלאיב יש את הגנים של זינה, ואת הנשמה של קליסטו, מה שיכול להסביר את ליביה...

canimal

New member
איב אשכרה יותר מגניבה כנשמה המגולגת

של קאלי והבת של זינזין. זה מסביר את כל הזעם שיש בה והכל.. וגם למה היא כל כך קיצונית כשזה מגיע לטוב או רע. ...............................אבל היא עדיין מעצבנת..

ארגו

New member
תודה

תודה רבה לכם על התשובות, אני זוכרת את הפרק בו נשמתה של קליסטו התגלגלה לתינוק, אך אם אני לא טועה זינה כבר היתה בהריון, לא? היא לא שכבה עם מישהו בשביל להיכנס להריון? שוב המון תודה

כמו שאומרים,

זה היה הריון "מרוח הקודש". לאחר שזינה גילתה שהיא בהריון, גבי שאלה אותה מתי לאחרונה היא ראתה את הרקולס... זינה אמרה לה שאין לה מושג איך היא נכנסה להריון, וקשה להאמין שהיא תשקר לה. אגב, פתאום עלה בדעתי, זינה וגבריאל בכלל זוכרות מה שעבר עליהן שם למעלה (וגם למטה, בעצם)? אגב 2, בגלל ההריון הזה והנבואה על הילד של זינה, הייתי בטוחה שזינה תלד את מי שיהפוך עם השנים לישו. לאחר שאיב נולדה, שיניתי את התיאוריה, והחלטתי שישו בטח יהיה בן של איב, או נכד, או משהו. איליי אמנם הביא את התורה אל העם, אבל כפי שהנצרות נראית היום, לא קשה לי להניח שיבוא ישו ויקצין את התורה כמה עשרות שנים לאחר מכן, ומתוך הקיצוניות שיצר יהפוך לקדוש מעונה...

למעלה