שאלה

• פותח הנושא NHAP
  • פורסם בתאריך

NHAP

New member
שאלה

מה דרישות הקבלה ללימודי פסיכולוגיה בבר אילן? אני מתכוונת מבחינת פסיכומטרי (מה המינימלי?) ותעודת בגרות? (3 יח''ל במתמטיקה עם ציון גבוה זה בסדר? כי תמיד חשבתי שזה בסדר, אבל לאחרונה אמרו לי שלא וזה נראה לי קצת מוזר). תודה וסליחה על השאלה המטופשת.

chepupu

New member
הכי פשוט

שתכנסי ל"סכויי קבלה" באתר של האוניברסיטה ותראי כי אם יש לך פסיכומטרי גבוהה תספיק לך ת.ב יותר נמוכה ולהפך. זה לא משהו קבוע שאפשר לתת לך תשובה מספרית כך וכך. בקשר ל-3 יח' זה באסה כי זה לא מעניק בונוס בחישוב הממוצע אבל אם יש לך בכל זאת ממוצע גבוהה גם בלי זה ו/או פסיכומטרי גבוה זה לא נשמע לי כמו בעיה. בהצלחה!

NHAP

New member
תודה../images/Emo13.gif

וכן, הממוצע של תעודת הבגרות שלי גבוה בסך הכל, אז זה די מפצה. לגבי המתמטיקה, מה שאמרו לי היה שלא מקבלים לפסיכולוגיה עם 3 יח''ל ושצריך יותר, לא מבחינת הבונוס שזה נותן אלא שזה פשוט תנאי לקבלה. אני מניחה, ממה שענית לי, שזו באמת שטות, כמו שחשבתי. תודה

chepupu

New member
אם זה ככה

אז אולי עדיף שתבררי את העניין מול המחלקה ליתר בטחון כי אני עניתי מתוך תחושה ומכיוון שעשיתי 4 יח' זה לא היה לי רלוונטי שנה שעברה לבדוק את זה לעומק. חשבתי שזה קשור בבונוסים. בכל מקרה, שיחת טלפון אחת לומחלקה ותוכלי להיות בטוחה. בהצלחה!

למעלה