שאלה

שםאחר

New member
שאלה

אני רוצה ליצור בורד משל עצמי , לא בהכרח את כל הבורד עצמו כבר לבחור את התמונה שתהיה על הבורד נתנו לי כמה אתרים כמו http://store.yourcustomboard.com אבל זה טיפה מסרבל כי צריך לשלוח להם איימיל אני סתם רוצה לראות איך זה יראה וש לי עוד שאלה , איך קובעים את גודל הסנובורד

Loppy

New member
לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה לעשות...

מה כבר אפשר לבנות? זה סנובורד, אין בו מה לבנות...

Asterix

New member
סאנובורד ביצור אישי

את רוב הבורדים שתראה באטרי הסקי בעולפ, לא היה שיטוף פעולה בין הגולש ליצרן, אפילו שזה אפשרי, את הצורה והאורך / רוחב אתה יכול לבחור לפי כושר, רמה וביצועים וסגנון כמובן, יש חברות בהן תוכל להזמין את הציור שלך כל שעליך לעשות זה למצוא את החברות/חנויות הנכונות לקחת דוגמא של הבורד המיוחל ולצייר מה עולה בראשך, תמורת כסף הם יעשו כמעט הכל, השאלה היא כמה אתה רוצה להשקיע. Cheers
נ.ב. אם אתה מתחיל בתחום, אל תעשה את זה עד שתדע מה הסגנון שלך ...

liran87s

New member
זה נראה לי מזה מגניב !

אם היה לי טיפה כסף לזה הייתי יוצר משהו פיצוצי - אני מעצב גראפי... אני הייתי ממליץ לך לשים מאחורה (הצד שלכיוון השלג) ציור של בחורה אירומה (זה בסדר אם יהיו לה גרביים) ומהצב שנמצא לכיוון שדלך תעשה עיצוב מגניב כזה, פשוט תשחק קצת עם פוטושופ... אני הייתי יוצר בורד יותר יפה משל ברטון או K2 או כל דבר אחר, העיצוב יכול להיות מדרגה ראשונה אבל הבעיה היא שחסר לי טיפ-טיפה כסף, אני חושב שזה יכול לעלות המון כסף ! לבנות בורד ספיישל עבור אדם אחד שעושה עיצב, בטח מחיר בעננים.

Loppy

New member
לירן... חבר מוכשר יש לנו בפורום!

גם מדריך סקי - גם מעצב גראפי!!! פשששש....יפה! אתה גם עושה בנארים? אם כן אולי תכין לפורום שאני אוכל לפרסם אותו קצת...

liran87s

New member
איך הפכתי למדריך בן רגע...

אני לא מדריך, למה אתה חושב שאני מדריך ? אני לא מעצב באנרים, אני לא ממש אוהב לעשות אנימציה... אבל בכל זאת, חמש דקות לא אכפת לי להשקיע...

Loppy

New member
מה, חלמתי?

בתחילת הפורום אמרת שעברת קורס מדריכים. (דמיינתי?!)

Loppy

New member
אה!!! אוקיי...

זכרתי שרשמת משהו על קורס מדריכים אז חשבתי שהיית בו אבל הסתכלתי עכשיו וראיתי שרק פגשתם את הקורס... סורי!

Loppy

New member
שכחתי להזכיר לך...

תענה על הסקר! וכל שאר החברים שלא ענו, אז תענו! בסקר הקודם השתתפו משהו כמו 34 חברים ועכשיו רק 4!!!

למעלה