תמיד תמצא הוכחות והוכחות סותרות
אני פועלת לפי תחושות הגוף שלי ולפי ה- common sense שלי, שגורסים שכימיקלים הם לא כ"כ בריאים לי וחוץ מזה, לעולם לא תוכל לדעת אם "פיצוץ העניין" לא הגיע מחברות קוסמטיקה ששלמו לכמה מדענים להגיע למסקנות שתהיינה לטובתן... מבחינתי - אם יש ספק אין ספק. אם יש סיכוי שדבר מה עלול לגרום לי נזק בטווח הארוך, ויש לי אפשרויות אחרות: למה שאני אקח את הסיכון? גם מיקרוגלים נחשבים כיום לבריאים לחלוטין (ומחקרים סותרים נדחקו הצידה על-ידי אינטרסנטים שונים). הבעייה היא שנזקים מהסוג הזה נראה רק מאוחר יותר, ויש נזקים שלא מתבטאים רק בסרטן, אלא פשוט התדרדרות בריאותית, כגון ירידה בפוריות וגם רגישות עולה לסרטן [כיום בעולם הרפואי יש נטייה לראות סרטן כעניין של "מכה ראשונה ומכה שנייה" - מישהו יכול להוולד עם איזשהו שינויון גנטי שלא בהכרח יגרום לסרטן, אלא אם תבוא "המכה השנייה" שתגרום לשבר. המכה השנייה יכולה להיות עישון, שמש, שימוש בחומרים מסרטנים וכיו"ב]. כיום יש יותר ויותר אנשים שנולדים עם "המכה הראשונה". לכן, הבאתי תנור טוסטר אובן פרטי שלי מהבית לצורך חימום מזון בעבודה, למרות שיש מיקרוגל. ואני מרגישה הרבה יותר טוב עם זה!
בקיצור, לטובתי ולטובת ההמשך שלי... אני פועלת לפי מיטב שיקול דעתי ולא לפי מה שמדען זה או אחר יאמר לי. האמון שלי בעולם המדע התערער כבר מזמן...