שאלה...

SMOLANIT1

New member
שאלה...

מישהו מכיר דאודורנט סטיק טוב שלא נוסה על בעלי חיים?

mitzy miaoo

New member
של "ניוואה"

החברה שמייצרת את ניוואה היא "ביסדורף" שלפי האתר של האגודה נגד ניסויים בבע"ח ושל PETA לא עושה ניסויים בבע"ח. הריח ממש טוב ונשאר הרבה זמן וגם לא מלכלך יותר מדי.

Talia E

New member
דיאודורנט ציפורי!

מ-ע-ו-ל-ה! הדיאודורנט לגבר [שאני משתמשת בו! - הוא לא אנטי-פרספירנט מה שיותר בריא ויש לו אחל´ה ריח שמתאים גם לנשים; הדיאודורנט לנשים הוא כן אנטי פרספירנט], הוא גם נטול SLS (חומר שקיים ברוב מוצרי ההגיינה המסחריים ולאחרונה הופץ כי הוא מסרטן). אם אני לא טועה, גם בניוואה אין SLS, אבל הדיאודורנט של ציפורי הוכח (לפחות אצלי) כיותר יעיל מבחינת ריחות. חוץ מזה, ציפורי הם אחל´ה פירמה (מוצרים איכותיים שיש בהם גם חומרים טבעיים) וזה גם לקנות כחול לבן...

Talia E

New member
שכחתי לומר שזה גם זול

אמנם לפעמים צריך לחפש קצת לפני שמוצאים אותו (נמכר בחנויות טבע), אבל אני קניתי שני רול אונים, שמחזיקים המון-המון זמן, ב- 16 ש"ח (זה היה "מבצע זוגות" - אבל ה"מבצע" הזה נמשך כבר איזה שנה...). אם את/ה גר/ה באיזור ת"א, אני יודעת על שני מקומות שאפשר להשיגו בודאות: - בחנות הטבע שנמצאת בשוק הכרמל (אי של מזגן ושפיות באמצע המולת השוק!) - בחנות טבע ברמת-אביב מרכז טאגור (ונדמה לי גם שבזו שבקניון רמת אביב - שזה הגיוני כי זו אותה רשת, ששכחתי את שמה...).

Talia E

New member
תמיד תמצא הוכחות והוכחות סותרות

אני פועלת לפי תחושות הגוף שלי ולפי ה- common sense שלי, שגורסים שכימיקלים הם לא כ"כ בריאים לי וחוץ מזה, לעולם לא תוכל לדעת אם "פיצוץ העניין" לא הגיע מחברות קוסמטיקה ששלמו לכמה מדענים להגיע למסקנות שתהיינה לטובתן... מבחינתי - אם יש ספק אין ספק. אם יש סיכוי שדבר מה עלול לגרום לי נזק בטווח הארוך, ויש לי אפשרויות אחרות: למה שאני אקח את הסיכון? גם מיקרוגלים נחשבים כיום לבריאים לחלוטין (ומחקרים סותרים נדחקו הצידה על-ידי אינטרסנטים שונים). הבעייה היא שנזקים מהסוג הזה נראה רק מאוחר יותר, ויש נזקים שלא מתבטאים רק בסרטן, אלא פשוט התדרדרות בריאותית, כגון ירידה בפוריות וגם רגישות עולה לסרטן [כיום בעולם הרפואי יש נטייה לראות סרטן כעניין של "מכה ראשונה ומכה שנייה" - מישהו יכול להוולד עם איזשהו שינויון גנטי שלא בהכרח יגרום לסרטן, אלא אם תבוא "המכה השנייה" שתגרום לשבר. המכה השנייה יכולה להיות עישון, שמש, שימוש בחומרים מסרטנים וכיו"ב]. כיום יש יותר ויותר אנשים שנולדים עם "המכה הראשונה". לכן, הבאתי תנור טוסטר אובן פרטי שלי מהבית לצורך חימום מזון בעבודה, למרות שיש מיקרוגל. ואני מרגישה הרבה יותר טוב עם זה!
בקיצור, לטובתי ולטובת ההמשך שלי... אני פועלת לפי מיטב שיקול דעתי ולא לפי מה שמדען זה או אחר יאמר לי. האמון שלי בעולם המדע התערער כבר מזמן...

את מדברת על שני דברים אחרים לגמרי..

מיקרוגלים באמת מסרטנים ולכן על כול מיקרוגל עם תו תקן יש מדבקה מאחורה שמזהירה מפני קרינה, וגם מיקרוגל זה בכלל דבר לא בריא, הוא יוצא מוטציות של אוכל והוא מחמם רק מבפנים בעזרת קרינה(בגלל זה יש את הצלחת המסתובבת). החומר SLS הוא כימכל ואני אישית לא אוהב כימקלים גם אבל כמו שיש בשמפו LS יש בו עוד כימכלים שהם לא מסרטנים אבל לא בריאים. לכן את יכולה להגיד שאת לא אוהבת כימכלים אבל אני נגד כול הקונספירציה של הSLS. אבל בכול מקרה את יכולה לעשות מה שאת רוצה..

savage girl

New member
למי שאמר שfa כן מבצעת מיסויים...../images/Emo85.gif

אני מאמינה שאתה טועה כי לפי המדריך קוסמטיקה שלי פא לא עושה! ! !

vegi force 1980

New member
אולי אני טועה

אבל תסתכלי במדריך שבאתר של isav אולי לך יש מדריך לא מעודכן

zooti

New member
FA זה של הנקל-סוד

זה מקור הטעות: בחוברת הישנה הם ברשימה הטובה. באתר המעודכן הם ברשימה הרעה.

למעלה