תמיד אנחנו מתלוננים שרונה מופיעה בכל מיני מקומות קטנים כאלה ואף אחד לא מודיע על זה. אם תודיעי כאן על ההופעה, ומספיק זמן מראש, והמחיר יהיה נורמלי, אני בטוחה שאנשים יבואו..
בהתחשבות שהמקום עדיין צריך להרוויח ושצריך לשלם לרונה על ההופע כמובן הוא שתהיה הופעה בתשלום בסביבות 50-60 ש"ח בשולחנות משותפים סטייל הזאפה תהיה הגשה של אוכל ושתיה כשעתיים או שעה וחצי לפני המופע ואחרי זה במהלך ההופעה יהיה ניתן להזמין שתיה מהבר המקום לא כזה גדול.. להופעה יכנסו משהוא כמו 150 אנשים אבל זה רעיון שאני עכשיו אחרי שהשתחררתי אנסה לקדם יהיה נחמד לראות את רונה בהופעה אינטימית בפאב השכונתי שלנו.. קיצר חפרתי מספיק.. אם יש מישהו שיודע איך יוצרים קשר עם הסוכנים של רונה כדי לברר כמה עולה בכלל להזמין אותה להופעה כזאת אני אשמח תודה!
50-60 ש"ח זה מחיר סביר ביותר.. השולחנות, האוכל, השתייה נשמע סבבה. לדעתי זה אחלה רעיון, רונה נראה לי אוהבת הופעות אינטימיות כאלה בקשר לליצור קשר עם הסוכנים שלה, יש באתר אפשרות ספציפית להזמנה להופעה או משהו כזה בחלק של ה"ליצור קשר".. אמנם האתר לא ממש פעיל אבל אני חושבת שהיא עדיין מקבלת הודעות משם לאיזשהו מייל. את יכולה גם לנסות לשלוח במקביל הודעה במייספייס ואולי היא תפנה אותך לסוכן שלה או משהו כזה.. בהצלחה ותודיעי מה קורה!
אני גם שי בטוחה שיתמלא,מצטרפת לשאלה של טל בנוגע להגבלת גיל.בעניין לדבר עם ההפקה על ההופעה נראה לי שאפשר לפנות למשרד של יזהר אשדות שזה 03-5253392. בהצלחה..!
מאחר והמקום הוא בעיקרון פאב אז יש מצב שתהיה הגבלת גיל ל18 אבל זה הכ תלוי במקום אני יודעת שאם אני בסופו של דבר ילך על הרעיון הזה והוא יצליח אני אשתדל שלפחות עד סוף ההופעה לא תהיה הגבלת גיל.