שאלה...

• פותח הנושא luk1
  • פורסם בתאריך

luk1

New member
שאלה...

חודש הבא אני מגיע לתאילנד באל על לשבוע ואחר כך אני ממשיך למדינה אחרת את הכרטיס טיסה אני יקנה כבר בתאילנד... בכרטיס האלקטרוני רשום לי חזרה ביוני.. השאלה היא אם יכול להיות מצב שיעשו לי בעיות בשדה בבנגקוק?... תודה

rambling

New member
תלוי

על איזה צד הפקיד בשדה תעופה קם בבוקר, או הבוס שלו. בעיקרון אמור להיות לך כרטיס טיסה יציאה מהמדינה בתוך שלושים יום אם אתה מגיע בלי לארגן וויזה כלשהי מראש. כל העסק מסביב לביקורת גבולות, וויזות, דרישות מזרים וכו' זה דברים שמשתנים כל הזמן וגם צורת היישום תלויה בפקיד או האחראי הנוכחים באותו זמן. כך שאי אפשר להגיד בוודאות שלא יעשו לך בעיות. בתכל'ס בסוואנפום לא בדקו אף פעם שיש לי את זה (נכנסתי כמה פעמים גם בלי). אם אתה עובר במעברי גבול עם מדינות שכנות אז זה כן חובה שיהיה לך כרטיס כזה. גם שמעתי שאפשר להציג רק תדפיס booking, כלומר לא כרטיס ששולם והונפק והם מקבלים את זה. על אחריותך אם אתה לוקח את הסיכון.

luk1

New member
ok

אז אם אני יוציא ויזה מהארץ זה מבטיח שלא יעשו לי בעיות?... יש מצב שיחזירו אותי לארץ זה נשמע קצת תמוהה...אתה מכיר מקרים כאלה?

rambling

New member
לא מבטיח

אם אתה מוציא וויזת תייר זה בסה"כ מגדיל לך את טווח הזמן לחודשיים אבל עדיין צריך כרטיס בעיקרון. לא סביר שיחזירו אותך, אם הם ייתעקשו אז תצטרך לקנות כרטיס טיסה יציאה במחיר מופקע בשדה מאחת מחברות התעופה. תשאל גם בפורום מטיילים.

גם אם אותה הבעיה (בבקשה עזרה)

קניתי כרטיס לתאריך 01\07 וחזרה 02\08 האם שווה לקחת את הסיכון או להוציא ויזה לחודשיים באנחה שאצליח לעבוד את הביקורת הכניסה השאלה שלי מה קורה אם היציאה אני מיתכוון לשהות רק בתאילנד בשדה אני אצתרך לשלם קנס כל שהוא ?

rambling

New member
כן יש קנס

על שהות מעבר לשלושים יום (שזה לא אותו דבר כמו חודש) משלמים קנס על פי תעריף יומי. פעם אחרונה שראיתי מישהו משלם את זה זה היה 500 באט ליום (עם תקרה של 20,000). אני במקומך הייתי מוציא וויזה במקום לתכנן לשהות בצורה לא חוקית מעבר למה שהאשרת כניסה מתירה לך.

תיקון קטן...

rambling שלום, מי שמגיע עם ויזה לתאילנד (הויזה שהוא עשה מראש מהארץ בשגרירות תאילנד בישראל או בכל שגרירות תאילנד בעולם) פטור מהצגת כרטיס טיסה החוצה מתאילנד ואף יכול לטוס לתאילנד עם כרטיס טיסה לכיוון אחד ללא כרטיס טיסה חזור או המשך. יום יפה מתאילנד, מרטין מסוכנות הנסיעות Martin4travel בבנגקוק

rambling

New member
תיקון לתיקון

היי מרטין, קצת מאוחר בבנגקוק עכשיו לא?
על פי חוק כן נדרש כרטיס חזרה: http://www.mfa.go.th/web/2482.php?id=2489 וזה גם נאכף בשגרירויות מסוימות: http://www.thaivisa.com/forum/Singapore-Tourist-Visa-Experience-t192322.html מה שכן בדרך כלל בשגרירויות רחוקות כמו בארץ הם פחות מקפידים על דברים כאלה (ישראל קצת רחוקה לכל שוהי הוויזה ראן).

luk1

New member
...........

השאלה היא מה קורה כשיש כרטיס יציאה אבל התאריך הוא אחרי חצי שנה...?האם גם אז יש סיבה לחשוש? המטרה שלי היא לשהות שבוע בתאילנד ואחר כך לנסוע לסינגפור כשאת הכרטיס לסינגפור אני קונה בתאילנד

rambling

New member
כמו שכתבתי

הדרישות של משרד החוץ של תאילנד והרשויות ברורות. בתכל'ס רוב הסיכויים שלא ייעשו לך בעיות כי זה לא מה שמטריד אותם (כרגע, מחר זה יכול להשתנות). במיוחד אם כל שאר ההתנהגות והמראה שלך בסדר - מי שמתפרע, צועק, מעליב, מזלזל וכו' שלא יצפה לחיים קלים וכבר ראיתי אנשים מתנהגים ככה בביקורת גבולות. אם אתה רוצה שאני אחתום לך למטה שהכל בסדר ואין סיכוי שהפקיד יגיד לך משהו לגבי התאריך חזרה אז sorry, cannot la..

luk1

New member
ok

הבנתי....אם אני יקנה את הכרטיס לסינגפור כבר בארץ ובמידה וידרשו ממני בבנגקוק כרטיס יציאה זה תופס?

למעלה