שאלה

Daniel44862

New member
שאלה

לא הבנתי, אחרי שיעיפו את המיותר, מה יעשו? יישארו חמישה זוגות, אב ל הם בטוח לא יירצו להיפרד ולהיות עם מישהו ארחר כי הם התגבשו וכל זה.... בקיצור מה קורה אחרי שמעיפים את המיותר...?

NoOop

New member
ממ...

די פשוט... כל פעם גורמים לאחד מהם לבחור בין שניים ככה שיעיפו אחד ואז יש משימות שיעיפו אותו ויישאר עוד הפעם מיותר בחוץ ככה לאט לאט יווצרו זוגות ממש חזקים והם לא ירצו להיפרד אחד מהשני ובלהבלהבלה. תקנו אותי אם אני טועה -.- זה פשוט נראה ככה.. אגב, למה אין מנהל לפורום?

Jen74

New member
מביאים אנשים חדשים...

הודיעו שמי שבבית חושב שרוצה לבוא שיכנס לאתר של התוכנית כדי לבדוק איך נרשמים לתוכנית. אני מתארת לעצמי שפעם יבחרו בחורה חדשה ופעם בחור חדש ככה שלא בטוח שרק הבנות המקוריות עלולות לעוף אלא גם הבנים המקוריים בסיכון של לעוף מהתוכנית. אם נועם נשאר אני שוקלת לנסות את מזלי להצטרף אפילו בשביל ארוחת ערב עם נועם, להכיר אותו באופן אישי

טעמית

New member
מי שראה את פרדייז הוטל באתר יס

יבין שמפרץ האהבה זה אותו קונספט. למי שלא ראה או לא היה יס, יש באתר וואלה. ככה תבינו את המשחק הרבה יותר טוב :)

אני הייתי מוסיפה:

מי שראה את פרדייז הוטל ביס יבין את החובבנות של מפרץ האהבה... הביאו את אילנית לוי כי היא מזכירה את המנחה (ואני די אוהבת את אילנית לוי, אבל כאן היא ממש חיקוי זול, חבל שהיא לא היא עצמה בתוכנית, היה הרבה יותר מעניין) מנסה להתנהג כמוהה, אפילו יש את נקודת החן על הפנים לשתיהן... הבנים יחסית משחקי את המשחקים - נהנים.. הבנות עלובות...כל אחת חושבת שהיא על המסלול (כמו מירנה...) נראות סתמיות ובאו "מוכנות" מ"פרדייז הוטל" ומנסות לחכות את המשחק... חבל שלא עושים פשוט ריאליטי...קחו קונספט ותזרמו - אל תחקו.... די התאכזבתי... היינו מכורים לפדייז הוטל 1 ו-2....

זו לא נקודת חן

זו שומה, פלולה, חפרפרת, איך שתרצי לקרוא לזה. זה בולט וזה שעיר וזה מגעיל... בעעעעעעעע

למעלה