שאלה!

survivor112

New member
שאלה!

הבנתי שאת הסרט על נדיה קומנצ'י כבר אי אפשר להשיג וגם אם כן הוא שחוק..ויש המון סרטים עליה אבל מישו יודע איך אפשר לראות את הסרט המסוים הזה באינטרנט.? שיש בארץ איפשהו(נראלי בווינגייט)

N B I

New member
יש ביוטיוב....

אני מצאתי רק מחלק 2, ואין את חלק 8. אבל אפשר להבין טוב מאוד. בחלק אחד סתם רואים אותה עושה גלגלונים בחצר של הבצפר http://www.youtube.com/watch?v=IcmanOJNhcg&feature=related אם זה לא עובד תחפשי ביוטיוב: nadia the movie part 2 וזה התוצאה הראשונה... ומשם כל פעם שנגמר קטע תעברי לקטע הממוספר הבא...אין תרגום כמובן אבל האנגלית מעט של כיתה ב'.

N B I

New member
חייבת לציין שילדות קטנות בקופסאות יפות

זה סרט מטומטם ברמה לא רגילה. מהסרים האלה שאתה מסיים לראות ואומר לעצמך "וואו, הנה שעה וחצי מהחיים שלי שאני לא אקבל חזרה לעולם". אבל יש שם התעמלות, כך שזה לא נורא. מה גם שזה הסרט התעמלות היחיד שהמאמנים אומרים דברים הגיוניים ונכונים טכנית, מאשר שאר הסרטים שמתמחים ב "תעשי את זה שוב".

ילדות קטנות בקופסאות יפות

הספר יפה פי אלף מהסרט. דווקא מצאתי בסרט גם דברים שאינם הגיוניים ונכונים טכנית, כמו המשחק של המאמנים שהיה מאוד לא אמין. מסכימה ב-100% שהמסר המועבר מעצבן.

N B I

New member
מעצבן נורא

הדבר היחיד ש"נמסר" לי מהסרט זה שהקייטי הבכינית הזו מההתחלה לא היתה שייכת לעולם התחרותי. בכלל לא הבנתי את המסר על שקראתי עליו דיון בתגובות. זה היה כל כך....פתאומי. וגם למה לעזאזל ההורים יושבים שם כל היום?! אין להם כל מיני "תשלומים כבדים לכראוגרפים" לשלם, או משהו כזה? המשחק שלהם היה מאוד לא אמין, אבל לפחות יש שם דברים שנשמעים הגיוניים. למה אני אומרת את זה: כשהיא מתאמנת על המקבילים המאמנת אומרת לה בעקרון לדקור למעלה. בסרט של נדיה כשהיא מתאמנת על המקבילים המאמן אומר לה איזה עשרים פעם "היית ממש קרובה, עכשיו לכי תעשי את זה שוב" אולי תגיד לה מה הטעות, כדי שהיא תוכל לתקן?! דה!

PRIHADAR

New member
יש

גם את "בגוף מושלם" שמספר על מתעמלת שכמעט מפתחת הפרעת אכילה, אבל עוצרים את זה בזמן. למתעמלות בוגרות בלבד. אין לי שום קישור כי אינטרנט זה לא התחום שלי (אולם ההתעמלות-כן!) אבל יש לי קלטת ישנה...מאוד. ואין לי מושג איך קוראים לזה באנגלית.

יש לי את הסרט גוף מושלם

באנגלית זה perfect body זה סרט משנת 87 או 97 לא זוכרת.. מצאתי את זה באימיול..

אני מסכימה שStick It זה סרט מטומטם לאללה,

אבל ראיתי אותו המון פעמים רק בגלל שאני מאוהבת בקפיצה של הילדה ההיא (הקפיצה שגרמה ל
מרד הגדול של המתעמלות בסוף הסרט
). ובנסטיה.

אמא לה3

New member
טוב, אז ראיתי

את כולם, כמו שנועה אמרה, LITTLE GIRLS באמת יותר טוב הספר מהסרט. את הסרט "גוף מושלם" נהגתי בעבר להראות למתעמלות היותר בוגרות שלי וSTICK IT גם סרט נחמד, שלא אומר כלום על ענף ההתעמלות האמיתי לדעתי, חבל. בכל מקרה מנצל"שת את השרשור לבקש קטעים אם אתן מוצאות או יודעות, שאפשר לראות אימונים של נבחרות בעולם, ממש אימונים , חימום, כושר ועוד דברים בסגנון

MayTheBee

New member
היי לכולם אני רחוקה אבל מצטרפת לתגובות

בוקר טוב לכולם (בדטרויט עכשיו 8 וחצי בבוקר).... קודם כל למי שמחפש את הסרט של נדיה, אני מצאתי אותו באימיול. יש שם גם סרטים אחרים של התעמלות שהזכרתם פה. יש לי בבית רשימה של סרטים דוקומנטרים על התעמלות שמצאתי ביוטיוב וכשאחזור ארשום אותם פה, תחכו בסבלנות!
בינתיים אני רק זוכרת את parkettes in persuit of gold או משהו כזה, כדאי לחפש זה נורא נורא מעניין! וגם bela's girls על בלה קרולי, סרט נורא ישן אבל מעניין. נועה תודה נתת לי רעיון, כמעט סיימתי את הספר שהבאתי לפה אז עכשיו אני אקנה כאן את ילדות קטנות. שיהיה שבוע מצוין לכולם ודש לישראל.

איילת Oo

New member
../images/Emo9.gif

באמת נסטיה מופיעה שם?!? לא שמעתי על זה.. =\ כל כך הרבה פעמים ראיתי את הסרט ואפילו לא שמתי לב :S חחחחחח

הדוקומנטרי על פרקטס

אני מסכימה שהוא מעניין ושווה צפייה. כדי למצוא אותו ביוטיוב צריך לחפש "Pursuing the Perfect 10 - Parkettes Documentary". :)

alma mia

New member
לא תאמינו אבל...

לי יש את הסרט בבית, בקלטת ווידאו שהוקלטה מתישהוא בשנות השמונים מהטלוויזיה החינוכית (!) שידרו את הסרט בצהריים, ובהקלטה רואים מבזק חדשות שהיה ממש לפני התחלת הסרט. ומה מראים שם? חדשות מאולימפיאדת סאול, וקטעים מתחרויות ההתעמלות :) באמת שהייתי בטוחה שאני היחידה שמכירה את הסרט הזה. כמה חרשתי עליו במהלך השנים...............

אמא לה3

New member
איזה קטע

אני ראיתי את הסרט ששודר בשנת 84' בצהריים, זה היה סתיו, כל כך התרשמתי ממנו, ובעקבות הסרט החלטתי להתחיל להתאמן ברצינות (נו, מה לעשות, היום אני כבר לא ילדה) אבל באמת, אני לא אשכח את היום שראיתי את הסרט, אגב, סיאול, אני זוכרת שממש ראיתי את התרגיל של רויטל שרון ולימור פרידמן (ואת הנפילות ההיסטוריות מהקורה. חתיכת נוסטלגיה...

gymhaifa

New member
וואוו

תודה על כל הקישורים על הסרטים הנפלאים. לי יש את הסרט של נדיה עם תרגום, מידי שנה אני מכנסת את בנות הנבחרת לצפייה משותפת. בקשר לסרט ילדות קטנות בקופסאות יפות... (תרגום שלי :) איפה אפשר למצוא עם תרגום ? תודה. שנה טובה

לא הייתי ממליצה

לא הייתי מראה למתעמלות את הסרט ילדות קטנות בקופסאות יפות. [אלא אם כן זאת קבוצה שאת שונאת ואת רוצה שהן תפרושנה מההתעמלות...]

N B I

New member
סרט נוראי

שלועג לבנות, להורים, למאמנים, לרפואה המודרנית, ולכל העולם בערך. מסכימה עם נועה, אם את מקווה שהן יפרשו, אני מנחיה שזה יותר בטיחותי מאשר לדחוף אותן מהקורה.

למעלה