שאלה ...

Aristotle

New member
שאלה ...

שאלה בקשר לחוק החדש שנכנס. אני ואישתי הגשנו בקשה להגירה בנובמבר 2007. לאחר שקלול כל הנתונים באותו זמן החלטנו שהיא תהיה מובילת הבקשה בגלל כמות הנסיון וכו' והסיכוי להגיע למירב הנקודות. נכון לאז המקצוע שלה היה מקצוע מועדף והיום הוא כבר לא ברשימת המקצועות המועדפים באותו איזור, אבל נכנס להיות מקצוע מועדף באיזור אחר שאותו לא רשמנו. אני יודע שיש עוד הרבה זמן עד שייגעו בבקשה שלנו, אבל האם יש סיבה לדאגה בעקבות החוק החדש ... ?

lion53

New member
לדעתי בגלל הבחירות החוק לא יפורסם בזמן הקרוב.

יכול להיות עקב הבחירות החוק בכלל יבוטל... הרי האופוזיציה לא תמכה מי יודע מה בשינויים. כל עוד החוק לא פורסם הוא לא נכנס לתוקף.

Astroo

New member
יש בכל מקרה סיבה לדאגה

אם עד עכשיו זמן ההמתנה הצפוי היה כ-3 שנים, ברגע שחצי מהמכסות ילכו לבעלי המקצועות המועדפים, ההמתנה עלולה להתארך עד כדי 5 שנים ויותר.

kolkin

New member
אם אתה לא ברשימה...

נצטרך לחפש עבודה ולשלם על טיסות לקנדה כדי להפגש עם מעסיקים ,כי רק כך נוכל להתקדם מהר! אין בררה,אני משתתף בפורום בריטי של מהגרים לקנדה ואנשים פשוט לא מוציאים עבודה באינטרנט. אם אתה מגיע לשם אז אתה מגדיל את הסיכויים שלך פי כמה וכמה... אם אין אפשרות לטוס אז לפחות להתקשר שבוע ,שבועיים אחרי ששלחת קורות חיים ולדבר ישירות,אחרת פשוט אתה נגרס.. אצלם זמן המתנה 5 שנים,וזה במקרה הטוב:) אחרי חוק החדש בכלל נראה לי 7-8:) לא שווה בכלל לחכות... בקיצור הפואנטה,מי שרוצה יצליח כך או אחרת,למרות שיהיה קשה ניקו

Astroo

New member
אף אחד לא מבטיח שגם אם אתה ברשימה יתחשבו בזה

אם הגשת לפני פברואר 2008. חוץ מזה, לדעתי לא תהיה רשימה גלובלית אלא רשימות לפי פרובינציות יעד. אז אם המקצוע שלך נדרש באלברטה אבל בסעיף עיר היעד בטופס הראשוני כתבת טורונטו, הלך עליך.

Aristotle

New member
אם אני מבין ...

אם אני מבין נכון אז אם יש לי כסף עדיף לטוס לשם ולחפש מעסיק שיסכים להעסיק אותי ואז להתחיל פרוצדורה חדשה ?

Astroo

New member
בטוח שזה יעזור

לדעתי, רוב המעסיקים בכלל לא ישקלו את מועמדותך כשישמעו שאינך תושב קבע או אזרח. אבל עדיין עצם העובדה שתהיה זמין לראיונות ויהיה לך מס' טלפון מקומי, מעלה את הסיכויים במקצת.

kolkin

New member
את האמת אני

לא הגשתי ,אני מחכה לפרסום(אם בכלל) יש לי עוד מספיק זמן:) טבע שלי לבדוק דברים הרבה לפני שאני עושה אותם ולא למהר... אני עדיין במצב שיכול להרשות לעצמי להחליף תפקיד בבהתאם לNOC הדרוש... מהנדס תוכנה,מתכנת - זה הכל יכול להכנס להגדה אחת...תלוי תאור התפקיד...לכן אני מחכה... ניקו

למעלה