שאלה...

שאלה...

אז ככה אני בצבא. ואיזור הבסיס כידוע מלא זוהמה ואבק. גם בחדרים שיושנים בהם..עכשיו יש לי בעיה של פצעים, וסימנים אדומים על הפנים, והתחרפנתי. ניסיתי 2 משחות, אני מנקה את הפנים עם המון סבון כמה פעמים ביום, וכלום לא עוזר..עוד ועוד פצעים..יש איזה משחה או שיטה להעלים אותם ולשמור על העור למרות הלכלוך? ועוד בעיה יותר גרועה. בגלל שבעבודה נכפה עליי להחשף לשמש בשעות הצהריים הופיעו לי כתמי שמש, נקודות חומות כהות על הפנים. זה משו שקשה לי לראות..יש דרך להעלים אותם עם משחה או דרך מסוימת או שזה רק בליזר? תודה.

דנה215

New member
שלום לך

לפני שאתה פונה לליזר ושיטות כאלה ואחרות למה שלא תפנה לקוסמטיקאית? אני קוסמטיקאית פרא רפואית מגיעים אלי לקוחות שונים ומגוונים היום החומרים בהם אני משתמשת הם חומרים פעילים שעוברים תהליך של ננו טכנולוגיה והכוונה היא שמולקולות החומר כל כך קטנות ומזעריות אשר חודרות את העור ועובדות עליו מבפנים. אז שאלת אם יש מה לעשות בקשר לפצעים שלך שהם בטוח לא נעימים כמו שאתה מתאר אז כן יש!!! אם יש לך עוד שאלות או מידע שתרצה אתה מוזמן לפנות אליי במייל: [email protected] יום טוב לך.

כמה עולה טיפול אצל קוסמטיקאית

לבעיות שהצגתי כאן? וכמו שבררתי לא קיימת משחה שמעלימה כתמי שמש שכן כבר מזמן היתי קונה

הכל תלוי

זה ממש בעייתי לאבחן איזה טיפול צריך דרך מסך מחשב.. העלויות מתחילות ב 250 ועד אין סוף!

דנה215

New member
כתמי שמש

יש טיפול למנוע ולהקל על פצעי האקנה הכל עיניין של טיפול נכון והדרכה. כתמי שמש אי אפשר להעלים ב100% אך אפשר לטפל ולעדן את הפיגמנטציה. לעוד שאלות בירור טיפולים ומחירים אתה יכול פנות אליי במייל [email protected] יום טוב דנה קוסמטיקאית פרא רפואית P.M.E

פיגמנטציה

שלום קיימות משחות להבהרת כתמי פיגמנטציה וניתן להשתמש בהם לפני התחלת טיפול בלייזר. גמר חתימה טובה.

למעלה