שאלה -

מישוהית

New member
שאלה -

א-סקסואליות נגרמת הרבה פעמים כתוצאה מפגיעות מיניות, או שלרוב זה לא קשור?

Shame in you

New member
אני מניחה שיש ויש

אני יכולה להגיד על עצמי שזה ככה בלי קשר לפגיעה כזו או אחרת. אבל אני חושבת שלאנשים שאצלם זה בא מדבר כזה. אז זה לא באמת "א מיניות". ז"א, זה כן, אבל זה נובע מטראומה מסויימת שהביאה לרתיעה או הדחקה או אני לא יודעת מה. ואם יהיה אפשר להתגבר על הטראומה הזו, לפחות חלקית, אז סביר להניח שחוסר המשיכה יעלם. ככה נראה לי.

HH husa

New member
ממה שהבנתי

א מיניות אינה קשורה עם טראומה וכו , זה הבדל פיסיולוגי כמו גובה או צבע עור.

snoopytush

New member
בטח

בני אדם נוטים לעשות הכללות כל הזמן, זה חלק מהמגנון שמסייע ללמוד את העולם. אז אם אנסו משהי היא תכליל את זה על גברים או על סקס ולפעמים גם כשהיא תדע שזה לא נכון הגיונית הרגש עדיין ידבק בזה. לא עברתי חלילה דבר מעין זה זה פשוט ידע משמיעת סיפורים מאחרים.

מישוהית

New member
היי מה שלומך? זוכרת אותי?

אני פשוט קוראת כאן הודעות והרבה מהן נשמעות לי כמו הודעות של אנשים שנפגעו מינית. אולי אני טועה אבל ככה זה נשמע לי

snoopytush

New member
כן זיהיתי אותך../images/Emo6.gif

תראי היתה פה אחת שסיפרה שעברה טראומה מינית וכרגע סקס מגעיל אותה אבל רב האנשים פה פשוט נולדו ככה.

מישוהית

New member
למען האמת התכוונתי ל shame in you

שאותה אני מכירה מפעם מפורום שהיא היתה גולשת בו, אני מכירה גם את הניק שלך אבל מההווה. בכל אופן נראה לי מוזר שמישהו סתם ככה נרתע ממין, אני מתארת לעצמי שלכל אחד יש את הסיבה שלו - אם לא פגיעה מינית אז למשל משהו שההורים שלו שידרו לו בקשר למין וכדו` אני די בטוחה שזה משהו שנבנה כתוצאה מכל מיני דברים. מה אתם אומרים?

p019

New member
הפכת את היוצרות

אנחנו לא א-מיניים כיוון שאנחנו נרתעים ממין. חלקנו נרתעים ממין כיוון שאנחנו א-מיניים (ולחלקנו פשוט לא אכפת ממין). עבור אדם שהוא מיני - טראומה יכולה לגרום לו להפסיק לחוש משיכה מינית - ותשימי לב - אני מפרידה בין טראומה שגורמת רק לרטיעה ממין - למצב ארבה יותר רציני שכבר גם אין משיכה מינית. נשאלת שאלה שהתשובה לא ברורה לי לחלוטין - וכל אחד מוזמן לבחור לעצמו תשובה - האם אדם שהיה מיני ובגלל טראומה כבר לא חש משיכה מינית וטוב לו עם זה ולא מעוניין לטפל בבעיה שגרמה לחוסר משיכה נקרא א-מיני (או פסאודו-א-מיני אם אתם רוצים)?

Berethor

New member
טוב אז ככה

יש הרבה דברים בעולם שעלולים לראות לך מוזר, אבל זה מה שיש. לכול דבר יש סיבה ואין 'סתם ככה'. נראה שהסיבות שאת מביאה והנסיון שלך פה זה להציג א מיניות בתור סטיה ותראומה , כמובן שלא כך הדבר. ממתיי ההורים משדרים משהו בקשר למין, עזבי במחשבה שניה אני לא רוצה לדעת מה הולך בבית שלך. כפי שנאמר כבר עשרות פעמיים א מניות זה לא רתיעה, זה חוסר עניין וצורך במין, אצל חלק אף חוסר משיכה טוטלית. א מיני זה לא בהכרך אדם ללא מין. מה שאני אומר זה שאת סתם מתנשאת פה ובעצם א מניים הרבה יותר טובים ממך.

star2o

New member
אני רוצה לספר

שאני יודעת שאני לא סובלת סקס, כבר מגיל 17 הרגשתי את זה, ושהחבר שלי רצה לנשק אותי ממש ניגעלתי! אבל היו לי מחשבות אחרות לגבי קשר מיני,וזה חזר על עצמו די הרבה פעמים...וזה שחשבתי על בנות! ואהבתי סרטים על לסביות! אבל באופן כללי אני ניגעלת מיחסי מין בכלל אם אנשים.

HH husa

New member
אם זה מטראוה אז זה תמיד לא טוב

אם אחרי שנרפא מהטראומה וחזר והיה מיני ואז בחר ב א מיניות אז אותו אדם הוא פסדו א מיני כמו מתנזר. א מיני נולד ככה , או הבדל ביולוגי אחר.מבנה מוח ונה ? פעילות הורמונים שונה ? אם היה אפשר הייתם משנים את עצמכם ,שתהיו מיניים ?

AL212

New member
אני לא נולדתי ככה

בעבר היה לי חשק מיני רגיל, אבל לא אהבתי סקס. לאט לאט חל שינוי גם בזה, ולפחות בשנה האחרונה נעלם לי החשק המיני. זה הפך אותי לרגשי ועמוק יותר. חלק חייתי בתוכי שלא אהבתי נעלם, ואני די שמח עם המצב הנוכחי. זה מפנה לי זמן לדברים חשובים יותר. זה יכול להשתנות בחזרה, אבל אני מעדיף להישאר ככה.

star2o

New member
למישוהית היי!

אין לזה כל קשר לפגיעה מינית, אלא זה העדפה אישית של האדם, וגם לפעמים נטייה מילדות.... פשוט אני לא אוהבת יחסי מין ללא כל סיבה שהיא!!

למעלה