שאלה..

• פותח הנושא plpj
  • פורסם בתאריך

plpj

New member
שאלה..

יש לי חצקון גדול, איזה מאכל הכי טוב לאכול כדי שזה יעבור (הכוונה טוב לעור)? (אני לא מדבר על תרופות) תודה

anizo

New member
בזמנו לבן שלי היתה בעית חצקונים רצינית ו..

הוא הלך לרופאת עור שנתנה לו איזה כדורים שבעזרתם הוא התגבר לגמרי על הבעיה. עושים קודם בדיקת דם להתאמה. רצוי לעשות את הטיפול לא בקיץ.

דנה215

New member
כדורי ראקוטן

בנך קיבל כדורים שנקראים ראקוטן תפקידם לייבש את הסבום (שומן) הטיפול רצוי בחורף מכיוון שכאשר לוקחים את הכדור הוא מייבש לא רק את הסבום בפנים אלא כל הגוף סופג אותו לכן לא בריא להחשף לשמש בזמן לקיחת ראוקטן כדי למנוע פיגמנטציה. יש לעשות כל כמה זמן בדיקות דם על מנת לעקוב אחר השפעת הכדור ולמנוע נזקים כמו פגיעה בכבד. ישנם דרכים נוספות לטיפול בפצעים/אקנה אומנם קצת יותק ארוכות מבחינת זמן וטיפול.אך תמיד כדי לפנות ולנסות לפני לקיחת כדורים. יום טוב דנה קוסמטיקאית פרא רפואית P.M.E [email protected]

meyl1

New member
הקשר בין תזונה למראה העור

אין כל הוכחה מדעית חותכת לגבי הקשר בין סוג המזון הנאכל לבין הופעת פצעים על העור. ישנם מזונות מסוימים אשר לחלק מהאנשים יגרמו לפצעים דוגמת גבינה צהובה,מזון מטוגן, שוקולד ועוד. ממליצה לכל אדם להיות ערני ולבדוק מה נכון עבורו עפ"י תגובת עורו למזון שהוא אוכל. עוד על הקשר בין מזון לעור הפנים במאמר המופיע בקישור הבא: http://www.briza-mey.co.il/טיפולי_יופי/

למעלה