שאלה........

pipline MASTER

New member
שאלה........

משהו פה יודע לעשות אולי או אולי 180 עם הגלשן ויכול לתת לי טיפים? תודה.

db24

New member
הרעיון של 180 ...

הדבר הכי חשוב זה לדעת להעביר את מרכז המישקל מהרגל האחורי לקידמי כאשר כבר היגעת ל מצב של 90 מעלות עם לא תעביר את המישקל לרגל הקידמית שבעצם נימצאת מאחורה עכשיו מה שיקרה זה שהחלק האחורי של הגלשן יכנס לך למים , נסה לעלות תמיד כשהגל הולך להישבר ככה אתה יכול גם להעזר בשבירה של הגל על מנת להשלים את ה 180 , אבל שוב החלק הכי חשוב זה העברת המישקל מאחורה לקדימה , ברגע שתתפוס את הרעיון הזה השאר כבר יבוא באופן טיבעי בלי שתשים לב ביכלל . בהצלחה ...

pipline MASTER

New member
כן אבל...

איך אני מסובב את הגלשן שיגיע למצב של 180 בסקייט זה קל, אבל איך אני מסובב את הגלשן שהז משו גדול יותר מסקייט ?? אני צריך לעשות תנועה סיבובית עם הגוף או משו?? תודה על ההתיחסות

db24

New member
איך לסובב הגלשן קצת קשה להסביר אבל

אני אנסה פחות או יותר פשוט לילחוץ על הרגל האחורית ואז כשהחלק הקידמי מיתרומם קצת תנסה לימשוך עם הרגל הקידמית לכיוון שאתה רוצה להיסתובב משהוא כזה .. . אני יודע שזה קצת לא ברור ואני לא בטוח שההסבר נכון כל כך אבל פשוט להיתאמן עד שזה יצליח ....

resh0

New member
עניין של טעם...

אני לא זקן ו/או מתנהג ככזה, אבל לדעתי כל הקפיצות האלו רק הורסים את הגלישה. אפילו בתחרויות מקבלים ניקוד גבוה יותר על אופדליפ חזק מאשר אריאל. 360 בקושי מקבל ניקוד... תפסיקו לקפוץ!!! לקפוץ יפה לסקייטבורד.

למעלה