שאלה

ding dong 18

New member
שאלה

זה רק נדמה לי או שכל מי שאה מיני נראה כמו קרחון ויושב ישיבה זקופה? או שלא כולם ככה? אני לא אה מינית...נראה לי שלא...:)

Berethor

New member
וידוי מרגש

כן גם אני קרחון שיושב זקוף..
ובכלל כולם פה חבורה של קרחונים א-מיניים שכאלה. היזהרי לא לקבל כוויות קור בזמן שהותך פה.

inbardaf

New member
../images/Emo186.gif זהירות קרח!

הלואי השהייתי מצליחה לשבת 5 דקות ישיבה זקופה. הגב שלי עקום משיבה קפופה יום שלם מול המחשב...
מאיפה הבאת את זה?!?!?

A M S T A F1

New member
אני חובב מין על כל סוגיו אבל לצפיה בלבד אינני

אינני נוהג להיכנס למיטה עם כל מן דה באי מן דה באי זה פשוט לא אני

ding dong 18

New member
אה סליחה

הכוונה לגבריםסליחה לא זקוף אלא עם רגליים סימטריות ביחס לגוף ושתי הרגליים צמודות לא יותר מדי רווח בינהם.. מבט קרח זה כנאטה למעשנים כבד התבלבלתי חחח

Berethor

New member
לא סולחים

למה הכוונה רק לגברים ? דברת על א-מיניים, וזה כולל גם נשים!. הבנתי תתאור שלך, הנה בתמונה יש מראה טיפוסי של א-מיני זכר.. מבט קרח זה מבט עדיש או פני פוקר, למעשנים יש פני מסטול או פנים עצבניות, לא 'פני קרח'.

snoopytush

New member
וידוי

הייתי יושבת ישר כל הזמן עד שזה היה מפחיד אנשים לאחרונה פיתחתי הרגל רע במיוחד של לישון בשיעורים אז הראש על השולחן והגב בהתאם... חחח.. זה כמו לקשר בין מידת הנעל לרמת האינטילגנציה... בדיחה של פסיכולוגים שלומדים ניסויית

מקמיקא

New member
האמת שכיף לך!

הלוואי ואני הייתי מצליח לשבת עם גב ישר כל הזמן אני חושב שיש בזה משהו מאוד יפה, זה מצביע על משהו באופי לדעתי, שאתה מסוגל לשבת עם גב זקוף כל הזמן. אח שלי תמיד עם הגב זקוף, ואני חושב שזה ממש משפיע על מה שהוא מקרין לאנשים סביבו. בכלל, אח שלי הלך לאיזה מורה מדיטציה, והיה איזה תרגיל שהוא סיפר לי עליו, שכל פעם שהמורה אמר לו להיות עצוב או מדוכא, אוטומטית הגב שלו התעקם והראש שלו ירד. ואז כשהוא יישר את הגב והרים את הסנטר אז הוא לא הצליח להיות מדוכא. זה די נחמד

בוודאי!

כולנו ביצ'ים או ביצ'יות קרים ומנוכרים לכולם שיושבים כול היום בקומה זקופה ומבט קדימה נ.ב- אנחנו בכלל לא א-מינים, לכולנו יש וירבורטור במגירה אנחנו סתם לא מוצאים אהבה

למעלה