שאלה!!

כנס כנס כנס כנס כנס כנס כנס כנס../images/Emo41.gif

חברים! רוצים לבוא לכנס? יש כנס הנה הכתובת שתוכלו לקבל פרטים:

**פצצה**

New member
שאלה!!

החלטתי לראות ולנסות לראות למען האמת את הסדרה "מסע בין כוכבים"! אז האם מישהו מוכן להסביר לי בבקשה על מה הסדרה?

jerri

New member
כשנוטים לנוטה לכתוב פרק בוויאג´ר,

הוא יצא כמו הפרק של אתמול, worst case scenario, לא? מרד בג´נוואי, מלכלכים עליה ועל הטקטיקות שלה חופשי, נפטרים מטובוק..

שלום רינת../images/Emo140.gif

להסביר מה זה סטר טרק זה כמו להסביר מה זה לרכב על אופניים דרך חוברת הוראות. את מתיישבת על הכסא, מחזיקה את הכידון בששתי הידיים, שמה רגל אחת על הפדל, דוחפת ברגל השנייה ואז מדוושת. אבל התיאור הזה אינו נותן לך את החוויה של שיווי משקל! כדי לקלוט שיווי משקל את חייבת לעלות באמת ואולי אפילו ליפול כמה פעמים עד שהמוח שלך קולט את ההבחנה הזו. אותו הדבר במסע בין כוכבים. אני מציע לך להתחיל לראות ואני מבטיח שתראי פרקים טובים ואפילו מצויינים. מה שאת תמצאי בסדרה זה מה שאת תמצאי בסדרה. כל אחד מקבל משהו אחר. למשל, אני אוהב לחוות את הגדילה של הדמויות ולחקור את סוגיית המנהיגות שעולה שם. אחרים אוהבים את האקשן או הדרמה וכל אחד נהנה ממשהו. תתחילי לראות ותישארי עם ראש פתוח. והדבר הכי חשוב: מסע בין כוכבים זה לא על הטיסה בחלל והמפגש עם החייזרים- זה רק פני השטח. אל תסתכלי בקנקן...

Bajoran Preist

New member
ניב צודק

אבל אם תראי מסע בין כוכבים(דרך אגב יש 5 סדרות, באיזו מהן התכוונת לצפות?) ותאהבי, כדאי לך להכנס לאתר של הסדרה\רות. שם יש פרטים רבים ותוכלי להבין מעט טוב יותר את המתרחש. זה יהיה די בלתי אפשרי לעבור על כל הפרקים, אבל תני לעצמך כמה שנים :) רק אל תבהלי מהגודל. תתחילי לאט לאט. אני התחלתי בכיתה ד מחלל עמוק תשע וכיום אני בקיא למדי בכל השאר.

למעלה