שאלה

TA127

New member
שאלה

איפה מוכרים חולצות(או כל דבר אחר)של הלהקה בארץ? ניסיתי למצוא ומצאתי רק חולצה אחת >_<

DarkSecretLove

New member
אוקי ../images/Emo13.gif לשאלתך

דבר ראשון יקירה ,היית יכולה לנצ"לש את ההודעה להודעה של דנה מלמעלה
ולשאלתך,בתומר את יכולהל קנות חולצות ופוסטרים,ובחנות פוסטרים של תומר גם את יכולה למצוא וכמובן שבUFO [כולם בדיזינגוף סנטר בתל אביב] זה מה שאני יודעת לפחות. מקווה שעזרתי

נראה לי אופק סכמה את הכל

אלא אם כן אנשים מכירים עוד חנויות? להבא, בבקשה תנצל"שי. כל שאלה מבורכת כמובן. אבל חבל לפתוח הודעה חדשה על כל שאלה

TA127

New member
כן בנוגע לזה...

דבר ראשון- אני בן... דבר שני - אין לי מושג מה זה לנצ"לש ולא ראיתי את ההודעה שהיתה מלמעלה שכנראה עסקה באותו נושא אז סליחה P: דבר שלישי - הייתי בתומר וב UFO הרבה לפני ששאלתי אתכן ובשניהם הייתה רק חולצה אחת(אותה חולצה) ואיזה פוסטר. אז אני מבין שאין ממש דרך להשיג בגדים שלהם בארץ >_<. תודה בכל מקרה.

DarkSecretLove

New member
אויש סליחה לא ידעתי שאתה בן..

מצטערת
וכן,אין ממש מה לעשות אם לא מצאת שם אז אין ממש איפה, רק באינטרנט ואני מנחשת שכמו ההורים שלי,גם ההורים שלך לא רוצים שום קשר עם נתינת מס' כרטיס האשראי שלהם באתרי אינטרנט למינייהם.

TA127

New member
לא ממש ניסיתי לשאול אבל לא נראה לי שירשו לי

וחוץ מזה זה ממש יקר באתר שלהם...זה איזה 30$ חולצה ופה זה רק 60 שקל. אבל אפשר לקנות בEBAY. למרות שאני מעדיף לחכות שיהיה לי כרטיס משלי במקום לבקש מההורים XD.

DarkSecretLove

New member
אני לא יודעת כמה איביי אמין

תמיד עדיף לקנות באתרים יותר אמינים כמו אמזון [www.amazon.com] חחח כן מבינה אותך

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|אהמ,יש בעוד חנות בדיזינגוף ..

אבת אני לא זוכרת איך קוראים להה...
אבל אם אתה מכיר זאת חנוות רק של להקות (נראלי..זה מה שאני ראיתי ...=\) ד"א עוד שבוווווווווע מומולדת לג'ארדד ^^ (תוריד כברר ת'בית גידול לפרעושיםם!!!!)

למעלה