שאלה מה יש לקאסי? חוץ מזה שהיא לא מסוגלת לאכול, למה היא תמיד בסטלה כזאת?
S Superboi New member 9/1/09 #1 שאלה מה יש לקאסי? חוץ מזה שהיא לא מסוגלת לאכול, למה היא תמיד בסטלה כזאת?
S Superboi New member 9/1/09 #2 ובקשה למי שיש את ה-DVD של העונה הראשונה, איך נקרא פרק 9? ב-DVD, לא משום אתר או ויקיפדיה, בבקשה ואגב, יש את ה-DVDים בארץ? כמה עולה?
ובקשה למי שיש את ה-DVD של העונה הראשונה, איך נקרא פרק 9? ב-DVD, לא משום אתר או ויקיפדיה, בבקשה ואגב, יש את ה-DVDים בארץ? כמה עולה?
C Cute Without The E New member 9/1/09 #3 שאלה טובה.. נראלי היא סתם חולת נפש או משהו כזה. תקנו אותי אם אני טועה. XD ואין לי תDVD לצערי, אבל אצלי במחשב קוראים לו Abigail. זה בדוק לא נכון.
שאלה טובה.. נראלי היא סתם חולת נפש או משהו כזה. תקנו אותי אם אני טועה. XD ואין לי תDVD לצערי, אבל אצלי במחשב קוראים לו Abigail. זה בדוק לא נכון.
F FilthInWonderland New member 16/1/09 #5 ../images/Emo210.gifכי היא על טריפים כל הזמן כדורים שויט אם לא שמת לב חח
T Tetrahydrocannabis New member 17/1/09 #6 ... בעונה הראשונה היא בסטלה כי, בואו נגיד, תנסי לא לאכול כמה ימים. את מה זה לא מחוברת למציאות, המוח בקושי פועל. בעונה השנייה זה בגלל הסמים גם.
... בעונה הראשונה היא בסטלה כי, בואו נגיד, תנסי לא לאכול כמה ימים. את מה זה לא מחוברת למציאות, המוח בקושי פועל. בעונה השנייה זה בגלל הסמים גם.