שאלה.

Omer Kun

New member
שאלה.

אם אני רוצה להשקיע הרבה כסף על נגן טוב, עדיף ללכת על אייפוד לא? שמעתי שהם הכי טובים. אני רוצה לקנות נגן טוב שלא נהרס כמו רוב הנגנים שהתעסקתי איתם בעבר. מה אתם אומרים על האייפוד נאנו החדשים? הם טובים? איך איכות הסאונד בהם?

Omer Kun

New member
מה זה נגני מדבקה?

והאמת שהמון דברים כמו רדיו או מכשיר הקלטה לא חשובים לי, וכל קבצי המוזיקה שלי הם mp3 ככה שתמיכה בהמון פורמטים גם לא הכי קריטי. גם תמיכה בעברית לא הכי קריטית, אבל אם תהיה זה יהיה אחלה למרות שזה לא ממש יפריע לי אם לא. מסך גדול יהיה נחמד מאוד, וגם אני רוצה שיהיה נפח גדול8GB יהיה טוב. וידאו גם יהיה נחמד, אבל זה לא כזה חשוב. חשוב לי שתהיה איכות סאונד מצויינת ושאני לא אצטרך להגביר את הווליום עד הסוף כדי לשמוע כמו שצריך ולהרוס לעצמי את האזניים. שהלחצינים יהיו נוחים, לא מגע. כל דבר אחר חוץ ממגע זה אחלה. שיהיה איכותי ועמיד, שלא ימות לי אחרי יומיים ושיהיה שווה את הכסף שאני הולך להשקיע בו. ואם יהיה לו מראה חיצוני טוב, אז זה גם פלוס. :) אני רוצה נגן טוב ואיכותי שלא יתקלקל ויפעל כמו שצריך גם בעוד המון זמן.

Omer Kun

New member
אה, והמחיר

עד 650 ככה...אני מוכן להשקיע קצת יותר מזה כל עוד הנגן יהיה טוב. תודה :)

יאיר B

New member
האיפוד הכי זול שיש ויש לו מסך זה הנאנו 8GB.

הוא מתחיל ב-700 ש"ח (ב-KSP). יותר זול מזה זה השאפל אבל הוא מוגבל עד 2GB ואין לו מסך.

יאיר B

New member
לאיפודים החדשים (מלבד הטאצ' שאולי לו יהיה

בעתיד הקרוב) אין תמיכה בעברית. וידיאו צריך המרה באיפוד דרך איטיונס (ודרכה גם מעבריים את השירים). נגנים טובים לא מתים אחרי יומים (אלא אם מתעללים בהם). לאיפוד יש את היתרונות שלו וגם את החסרונות שלו. נגן מדבקה זה נגן שלא ידוע ע"י מי הוא יוצר, יש לו "שם" שלא קיים במציאות, חלקם חיקוי של האיפוד. ההחלטה האם לקנות איפוד היא רק שלך, אתה צריך לשקלל את היתרונות והחסרונות של הנגן הזה מול נגנים אחרים ולהחליט.

למעלה