שאלה כמה עולה סוללת ליתיום 3.7v לנגן MP4? וכמה עולה מטען (לא USB למחשב) לMP4 בד"כ? תודה מראש
T tehilaz1 New member 20/2/09 #1 שאלה כמה עולה סוללת ליתיום 3.7v לנגן MP4? וכמה עולה מטען (לא USB למחשב) לMP4 בד"כ? תודה מראש
י יאיר B New member 20/2/09 #2 סוללה אין לי מושג. לאיזה נגן אתה רוצה את הסוללה (לא בטוח שאפשר למצוא בקלות לכל נגן)? מה זה מטען לא USB למחשב? יש מטעני USB שמתחברים לחשמל - לזה אתה מתכוון? (אם כן, אז בין 50-100 ש"ח).
סוללה אין לי מושג. לאיזה נגן אתה רוצה את הסוללה (לא בטוח שאפשר למצוא בקלות לכל נגן)? מה זה מטען לא USB למחשב? יש מטעני USB שמתחברים לחשמל - לזה אתה מתכוון? (אם כן, אז בין 50-100 ש"ח).
T tehilaz1 New member 20/2/09 #3 אני בת נגן של iko neo, נפח של 2 ג'יגה בייט אם זה רציונלי (נראה לי שלא משנה) צרפתי תמונה שלו וכן הכוונה למטען שמתחבר לחשמל.... תודה על התשובה
אני בת נגן של iko neo, נפח של 2 ג'יגה בייט אם זה רציונלי (נראה לי שלא משנה) צרפתי תמונה שלו וכן הכוונה למטען שמתחבר לחשמל.... תודה על התשובה
י יאיר B New member 23/2/09 #7 הכונה שלי היתה שלקנות חדש יהיה יותר זול מהחלפת סוללה (בטח שבסוגי הנגנים הללו).