שאלה....

שאלה....

תחשבו שמבקשים מכם לנגן באקורדיון(!!!) בשיר של הגדוד שלכם בפסטישבט (או איך שקוראים לזה אצלכם...) הייתם מסכימים, או שזו פאדיחה גדולה מידי...? נועה.

MajorGad

New member
אם אני יודע אז למה לא...

אפשר לחשוב שזה ירדוף אותך כל החיים

bruinen

New member
בטח שהייתי מסכימה!

זה הכי צחוקים אצלנו הופיעו בפסטיבל השבטי בתלבושות תימניות בלי כלום מתחת

את יודעת לנגן באקורדיון???

איזה כלהההה מה זה אדיר את חייבת לנגן בפסטישבט תחשבי על זה ככה... וזה באמת נכון... את היחידה שמרגישה שיש לה פאדיחה נגיד ואנשים צוחקים וזה אז זה הכל בסבבה וגם אם נגיד ירדו עלייך (כמו שעושים לי עכשיו כי אני מפחדת לעלות על ספינות) אז תרדי גם על עצמך ותראי איך זה משעשע.... הם לא עושים את זה כדי להעליב אותך...(ואם הם כן אז הם דפוקים)

כן.... לצערי....

אז אני יודעת שאנשים לא יירדו עלי כדי להעליב, אלא סתם בשביל הצחוקים, אבל גם זה מעצבן מאוד, מאוד, מאוד... ואני בטוחה שעד שאני אסיים שמינית הם לא יישכחו וימשיכו ליצחוק על האקורדיון הזה.... אבל ניראה לי שאני בסוף אנגן, כי המדריכים הנחמדים שלי פשוט לא משאירים לי ברירה אחרת... נועה.

בונא אחותי אקורדיון רולז...

אל תוותרי על הזדמנות וברגע האחרון יגידו לך שאין צלם ואתה צריך במשך 5 שעות של הפסטיבל לצלם אותו בשביל המסכענק עד אפיסת כוחות, כי לי זה קרה, יכול לקרות גם לך.

זה לא יכול ליקרות לי כי....

אנחנו שבט קטן ולא עשיר במיוחד וממש אין לנו תקציב למסך ענק בפסטישבט שלנו (שאגב קוראים לו פסטישקמה)...!!! דבר כזה יכול לקרות רק אצל שבטים מליאנים בהנהגת ת"א....
נועה.

../images/Emo13.gif תודה, תודה...

וניראה לי שבסוף אני כן אנגן כי אפילו לנגן על האקורדיון (וכל מה שיקרה אחרי שאני אנגן), עדיף מלרקוד... נועה.

למעלה