שאלה.

כמה דרכים:

1. אם שאלת- את כנראה כן (כי את השאר זה לא כל כך מעניין) 2. תקראי קצת חומר על ילדי אינדיגו ותראי אם זה מדבר אליך. 3. את יכולה לתת לי שם ושם משפחה ואתקשר לך. 4. אם את בת פחות מ- 25 ויותר מ- 10 סביר להניח (סטטיסטיקה גסה) שאת ילדת אינדיגו

היי יעל../images/Emo24.gif

האם באופן גורף, כל מי שגילו בין 25 ל- 10 הוא אינדיגו? אני מניחה שיש "יוצאים מין הכלל" כלומר כאלה שנולדו גם בשנת 1970 וכדומה ויתכן וישנם ילדים שנולדו בעשור האחרון והם לא אינדיגו או קריסטל, אם זה אכן נכון, אזי מה הם הקריטריונים? אם בכלל יש כאלה?...

לא מאמינה בגורף...

יש שיגידו שכן. אני מאמינה שצריך איזון בעולם ולכן יש בגילאים האלו גם כאלו שהם לא אינדיגו. יש המון יוצאים מהכלל, ליאונרדו דה-וינצ'י, אהוד ברק, אני
והרבה אחרים... (הרבה מטפלים). האינטרנט, נדמה לי, מוצף בקריטריונים. אישית, אני שמתי לב, שהנטייה לתייג אנשים כילדים אינדיגו או קריסטל או כל דבר אחר, דומה לכל טיוג קונבנציונלי אחר ולכן הפסקתי. פעם התעסקתי בזה הרבה. היום כבר לא...

תודה../images/Emo24.gif

גם לי קשה עם רשימת הקריטריונים...כי נראה לי שכולם יכולים להכלל בתוכה.... ו...גם אני חושבת שאני אינדיגואית....חח... שמעתי מכאלה שאובחנו כאינדיגו או קריסטל באמצעות תיקשור או הילינג איך לדעתך זה מתבצע? מה מבדיל ילדים/אנשים אלה מאחרים?

אני מבחינה באמצעות תקשור

יש שרואים הילות אז הם עושים את זה. מצרפת כאן קישור למאמר שרשמתי פעם מזמן על ילדי האינדיגו. תקף גם להיום. מעבר לזה, לא יודעת. מה מבדיל אותך מאחרים? יש ספרים שלמים בנושא. אני, שבאה מהתחום האמפירי לא התרשמתי מהם (למרות שהם לכאורה מכוונים ל"מיין סטרים" ולא ל"רוחניקים"). יחד עם זאת, זה העלאה את התודעה ואנשים (בעיקר הורים) שנחשפו למידע על ילדי האינדגיו כן מטפלים בילדים שלהם אחרת אילולא היה להם את המידע. ודרך אגב, אם תרצי את המאמר למאמרי הפורום, תגידי ואעלה אותו כ- WORD.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

שאלה לי אליך, האם העובדה שאת ילדת אינדיגו או לא יכולה לשנות משהו בחייך? מה דעתך?

למעלה