שאלה :)

2 שירים-שניהם של מירי

מתמודדים ב "ראש בראש" בערוץ 24. מיכל ינאי בחרה "לשם" אמיר פיי גוטמן בחר "מאמי" בסוף היום ישודר הקליפ הזוכה

shiranam2

New member
שאלה :)

היי לכולם :) שמי שירן , אני בת 23 מירושלים.. יש לי שאלה , אם תוכלו אולי לעזור לי. לפני כ 6 שנים נהרג חבר, שכן שלי , וחבר מאוד טוב של המשפחה , אשר גדל בביתי כאילו היה ביתו וגדל עמי ועם אחיותיי כאילו היינו אחיותיו האמיתיות. אחותי כתבה שיר שאותו הלחנו, וקיווינו שאת השיר הזה נוכל לשלוח לגלי צה"ל על מנת שיושמע בפרוייקט המיוחד של יום הזכרון לחללי צה"ל - "עוד מעט נהפוך לשיר" , ביררתי עם הדוברת הראשית של התחנה , והיא בישרה לי לצערי כי לא תוכל להכניס את השיר לפרוייקט אך ורק בגלל שלא החייל עצמו כתב את השיר , אלא אחותי כתבה. אז למה אני כותבת את זה דווקא בפורום של מירי מסיקה? :) חשבתי אולי ליצור קשר עם מירי , על מנת שהיא תוכל אולי לבצע את השיר , וככה הוא אולי ינוגן ברדיו, כי אני באמת חושבת שהיא זמרת גדולה מאוד , והיא הזמרת היחידה בארץ שאני מאמינה שתוכל לקחת את השיר הזה ולהפוך אותו למשהו מיוחד. אני לא יודעת אם אפשר ליצור איתה קשר דרך האתר הרשמי שלה , אז אני מנסה פה - אולי מישהו יודע? אני אשמח מאוד לעצות , שאני אדע מה לעשות.. כי אני לא רוצה לוותר , וחבל לי שהשיר דיי יילך לאיבוד. שיהיה לכולם שבוע מקסים! שירן .

veredmp

New member
מירי קוראת כאן בפורום בד"כ

מקווה שהיא תקרא את זה

shiranam2

New member
תודה !!!

כן , גם אני מקווה מאוד שהיא תקרא את זה.. ויהיה לי דרך ליצור איתה קשר
תודה רבה ! שיהיה המשך שבוע מדהיםםם !

shiranam2

New member
היי שוב :)

היי , רציתי לומר ששלחתי לאורי זך מסר פה בתפוז לגבי השיר , ולא קיבלתי עוד תשובה.. :( אני מאוד מקווה שהמסר יגיע למירי, כי אין לי מושג עוד איך לעשות את זה.. אשמח לעוד עצות , ומקווה שלא שיגעתי אותך יותר מידי! :) תודה רבה !!! שירן עמדי

אפשר גם

לפגוש אותה אחרי הופעה פנים מול פנים או לפנות ל"עננה בע"מ", הלייבל שלה. בהצלחה [:

shiranam2

New member
תודה רבה :)

שלחתי לבעלה מסר פה ב"תפוז". אני מקווה שהוא יקרא את זה :) אחכה עוד קצת.. מקסימום באמת אלך על העצות שלכם.. תודה רבה !!!!!!

BRANGELINA

New member
הא!איפור!

איזה מטומטמים..חחחח נמאס לי כבר לראות את הפרצוף של הזקנה המכוערת הבריטית הזאת בכל חור דוחפים אותה אם כבר כתבו על מירי שיתנו לראות רק את הפרצוף היפה שלה...

veredmp

New member
../images/Emo51.gif

התחכום של כותבי הרכילויות רק הולך וגדל מיום ליום, אין מה לומר

הילה 201

New member
../images/Emo51.gifהנעליים באמת יפות מעבר לכך..

כתבה טפשית...אז מה אם מירי קנתה איפור..אפשר לחשוב שנשים אחרות לא..

almogush295

New member
עזרה דחוווףףף!!

תקשיבו...אני הולכת עם חברות להופעה של מירי מסיקה בזאפה הרצליה וזה לכבוד היומולדת של אחת החברות. אני חייבת חייבת חיייייייייייבבבתתתתתת להשיג דרך לדבר עם מירי אחרי או לפני ההופעה אתם יודעים חתימה ותמונה זה ממש חשוב לחברה שלי! זה ליומולדת 18... התקשרתי לזאפה ואמרו לי שאני צריכה לדבר עם המפיקה האישית שלה או משו אבל אני לא יודעת איך להשיג את הטלפון או איך ליצור איתה קשר. אתם יכולים בבקשה לעזור ליי???? זה ממש ממש דחוף! תודה מראש:)

הילה 201

New member
פשוט תגשי אחרי ההופעה

אם את רוצה רק חתימה ותמונה מירי תמיד עושה את זה אחרי ההופעה...

almogush295

New member
אבל...

פעם אחרונה שהייתי בזאפה (אומנם בת"א אבל...בכל זאת) אז הוציאו את האומן ישר החוצה...:S

veredmp

New member
כמו שאמרו לך

מירי כמעט תמיד מדברת איתנו אחרי הופעה, נדיר שהיא יוצאת מבלי להתייחס. יכול להיות שבהופעה שהיית בה היא היתה חולה או משהו...... בואי להופעה ובסיום חכי איתנו, ויהיה בסדר

viko222

New member
לפני ההופעה נדיר שנכנסים אליה

אבל אחרי ההופעה היא יוצאת לקהל עם הרבה סבלנות וחום. תורידי דאגה מליבך

veredmp

New member
../images/Emo207.gif עכשיו ב-24 אמיר פיי גוטמן ומיכל ינאי

משדרים, ובראש בראש שלהם (למי שלא מכיר - כל אחד מהמנחים בוחר קליפ והצופים מצביעים ומי שמנצח - משדרים את הקליפ שלו בסוף השידור) שניהם בחרו במירי
מיכל בחרה את "לשם" ואמיר בחר את "מאמי". קודם כל, מצויין שבכל מקרה ישודר מירי בסוף היום
הבעיה שהם לא אמרו איך מצביעים, ואני לא ממש זוכרת
נדמה לי שצריך לסמס למספר 2400 את המילה "ראש" רווח ואז את שם השיר, אבל אני ממש לא סגורה על זה...... צריך לעקוב במהלך היום לראות אם הם יחזרו על זה. אה, וגם יותר מוקדם הם שמו את "הוא" כי אמיר ביים אותו

למעלה