שאלה

שאלה

האם יש מקום בילוי לחרדים כמו דנסבר או פאב או סתם איזה בר ? אפשר לשלוח עלי במסרים

וואלה ?זה חדש לי../images/Emo70.gif

לא ידעתי שיש סוג של פאבים שמאכלסים חרדים . שתייה סביאה, ובילוי מהסוג הזה גורמים הרי לבטלה מעיסוק בתורה,הבטלה גוררת עבירה , עבירה גוררת עבירה ואנא אנו באים.....
מי יהרג באוהלה של תורה וימתין לבוא המשיח אם הם יהיו עסוקים בפאבים ובדנסים? חייבת לספר באותו הקשר .... שמידי יום בשעות הצהריים מתייצבים מיטב אברכי הישיבות בבני ברק , במעיליהם השחורים, פוזמקאות לבנות מתוחות עד הברך, בספרייה עירונית ידועה( שלא נזכיר כאן את שמה) שועטים במדרגותיה כאשר פאותיהם הארוכות מתנופפות לכל עבר . חלקם מתיישבים באדיקות ראויה לציון, מאחורי מסכי המחשב המשוקצים ותרים אחרי אתרים חילוניים למהדרין מן המהדרין ר"ל
וחלקם עטים על העיתונים החילוניים , טפו.......
. ולא תנחשו איזו עיתון מבוקש אצלם ביותר....... לאשה , רבותי ...כן כן .....הם קוראים בו בשקיקה ,תוך מלמול הפאות וזיפי הזקנקנים שבקושי צימחו, מעיפים מבטים גנובים לצדדים ומתענגים על כל דף ותמונה. כנראה מעתיקים ממנו מתכוני בשול ואפיה
האמיצים שביניהם , לוקחים ספרים לחדרי השרותים ועובדי הנקיון מוצאים אותם מונחים שם על הרצפה כאשר הדפים שבהם יש תאורים ארוטיים לא עלינו, מחוקים או גזורים......
הלכתי לראות מה עושים בפורום בחדרי חרדים .......יכול להיות שמצאו שם ת'פטנט להכנעת היצר?

kdr

New member
לא זוכר

אבל צילמו בתוך פאב חרדי בירושליים. המנחה היה בחור דתי/חרדי שהסביר למה קם כזה מקום ומה הפתרונות ההילכתיים. אני לא זוכר את שם המנחה אבל בפעם הבאה שאראה אותו ארשום אתל שמו. זה היה באחד הערוצים 2/10. צ'טער

היו כמה דנסברים באיזור ת``א בני ברק

שהיו לחרדים במיוחד הגרושים וגרושות

כן גמ הגברים

הייתי פעם הראשון בדאנס בר בת``א שפתחו לחרדים לפני איזה חצי שנה אז רוב הבנות רקדו איתי והיה שבכוח תפסו אותי במעגל לרקוד איתם

מנגיעה עדיין לא נכנסים להריון../images/Emo3.gif

בחתונה כשרה למהדרין מן המהדרין בה נכחתי, רקדו 2 המינים בנפרד מאחורי מחיצה ענקית רקודי מעגל בלווית כליזמרים עם עיבודים למזמורים חסידיים . הבנות ריקדו סביב הכלה החסודה שהיתה עטופה מכף רגל ועד ראש , והחתן נישא על כתפי חבריו מהעבר השני והיה חצי מעולף מיום הצום שנכפה עליו ומההתרגשות לקראת הבאות.......ב 11 בלילה המקום הפך לאתר של סינדרלה , הדור הקשיש עזב לאיטו את האולם , המחיצה הוסרה וקופלה בחפזון, הלהקה ערכה הסבה מקצועית , חלק מחובשי הכיפות מהרו וטמנו אותם בכיס ,והבנות נענעו לקצב ריקודי דיסקו שלא היו מביישים את מועדון הברבי בתל אביב. אז עם כל הכבוד ויש כבוד אין חצי הריון או שאתה דתי ומקיים תרי"ג מצווס או שאתה הולך למועדוני דנס ו"מסתכן" בנגיעה טגיד....למה לדכא את היצר?

אין שום איסור לנגוע בבחורה שלא

נשואה וחוץ מזה יש גבול שאני שוכב עם בחורות עד אחרי החתונתי וזה לא קשור ל דתים או חרדים הסיבה היחד זה בגלל צניעות אז שם בדנס בר כולן היו צנועות וזה היה נורא כיף גם

למעלה