שאלה

שאלה

בתחום המקצועי זה תקופה ארוכה שאני מרגישה שאני חייבת חייבת שינוי שינוי בעיקר מקצועי כי...אני תקועה בריקנות לאחר הכתבה המזעזעת על דודו טופז אפילו נבהלתי והתעוררתי אני אמנם רחוקה מלהיות עשירה אבל מבינה את הקושי להנות מהחיים כאשר אין עבודה שאוהבים וזורמים בה איך אפשר למצא את הכיוון הנכון כאשר אין כיוון אודה מאוד על התייחסות שולחת את הפרטים שלי במסר תודה

שלום תשלחי גם להילה-טל

כי היה לי יום שחור ולא נראה לי שיתחשק לי לתקשר...אני קצת חסומה ומגעיל לי...איתך הסליחה אבל מאחורי המתקשר יש גם אדם עם חיים ורגשות..מסתבר

שלום חמודה,

את לא הראשונה שמעידה על צורך בשינוי ובהסבה מכיוון שאנחנו עומדים בעת של קיצוצים ופיטורים מעבודה ואנשים מאבדים את מקור לחמם..אני ממליצה לכולם להאריך נשימתם.... לא העת לעזוב את הקיים אך כן לך באופן שפציפי נכון שדרוש בגדול שינוי כיוון לתחום יותר יצירתי..משהו שיאפשר לך פיתוח עצמי והעמקה פנימה לצד הצורך בהתייחסות לאחרים..שמאוד חזק במה שאת עושה כיום... משהו כמו התנדבות במקום שמטפל בנכים או מוגבלים..או לימודים..אוו גם וגם יכול לקדם את מטרתך ולאפשר בדיקה בקטן של הנושא..ואחה"צ אחד בשבוע זה משהו שלא יפגע באופן דרסטי בשאר מטלותייך. וזה גם גיוון ואף תרומה לזולת..שזה תמיד טוב.. לגבי הפחדים שצפים בך והכתבות והסיפורים המפלצתיים על טופז..מיכיוון שחייך לא נגעו בשלו...אין בכך ממש הרי..וזה באמת מזעזע אני כל יום בשומעי חדשות,(ולא חסרים מקרים של התעללות בילדים, רצח במשפחה, תאונות..שלא נדע
) וכאם לילד בכתה ג, מצטמררת מהזוועות שמתחוללות לעיתים..מידי יום ביומו.. אני מזהירה את בני מאנשים בעלי כוונות זדון, ושיש לבחון לפני שנותנים אמון באדם..מה לעשות, אנחנו חיים בעת קשה בה גם הטוב וגם הרע ביקום גוברים ומתפרצים..והאמצע ((הנורמלי)...נבלע בכל התוהו ובוהו..אנחנו מתקרבים אצל האור.. וב"ה הכל יהיה טוב...

יקירה שלי

מילותייך נגעו בליבי. אכן החיפוש קשה ולעיתים מתיש. ויש כמיהה עזה למצוא את הייעוד המדוייק. עליי לאמר לך שמדובר תמיד בסוג של התפתחות עצמית, צמיחה, והתקרבות ללב שמביאה אל היעד הזה. לכן אני מציעה לא להתעסק במטרה, אלא התרכזי בדרך - מצאי לך דרך להתקרב לעצמך - אם באמצעות עבודה רוחנית או טיפול פסיכולוגי/ אחר או סדנה כלשהי. מה שנכון לך בדרכך, מה שאת מתחברת ומרגישה שמאפשר לך הקשבה עצמית ומודעות. משם תיצמח התשובה.

למעלה