שאלה -

Music4Life

New member
שאלה -

מירי היתה כבר בתוכנית "יום בחיי"
אם מישהו יודע... ואם כן, מתי
תודה:)

גם עכשיו לא שרשרת נכון

מפתיע? מאיפה קיבלת בכלל מידע שהיא אמורה להשתתף בתוכנית כזו? מה יראו אותה עושה שם? מקליטה? אוכלת בבאראסרי? רוכבת על אופניים? לידיעה שבנתיים יש בVOD תוכניות יום בחיי של גלית גוטמן ודודי מליץ גם אם היה, נראה לך באמת שזה היה עובר בלי שרשור מפלצתי בנושא וכי ורד לא היתה מזכירה לפני? טוב שלא שאלת אם היא משתתפת גם בכוכב נולד

Music4Life

New member
מתה על הציניות שלך

את היחידה מכל הפורום שכל הזמן רק רוטן וכותב תגובות לאחרים בצורה מגעילה חבל אבל ...שיבושם! אה ו...אם בא לי לשרשר לא נכון, אני אשרשר לא נכון. סבבה?

אם היית שמה לב לפרטים לא היית מכלילה

אני לא כותבת תגובות מגעילות לכו-לם אלא למי שמגיע לו בעיני. אם את לא רוצה לקבל תגובות- אז למה את כותבת מלכתחילה????? אם את משרשרת לא נכון, אז לפחות אל תכתבי ששרשרת נכון.....

Crurifragium

New member
למה את חושבת שהיא חושבת שהיא הייתה?

היא לא אמרה שהיא חושבת שהייתה שם, או שמעה שהייתה שם, או קיבלה רושם או מידע שהייתה או תהייה או אמורה להיות. היא רק שאלה *האם* היא הייתה. שאלת האם היא לגטימית כשאלה לצורך קבלת אינפורמציה חדשה, ולא רק כשאלה לצורך אישור או ווידוא של ידע קודם. ( מאיפה קיבלת את המידע שהיא קיבלה מידע שמירי הייתה שם וחושבת שזה נכון?
) מותר לא להיות לגמרי בטוחה שיום בחיים של גלית גוטמן, או של דודי מליץ, הוא משמעותית יותר מעניין לציבור ועמוס חוויות מרגשות מאשר יום בחיים של מירי מסיקה.
את צודקת שהסבירות שהייתה הקלטה כזאת בלי שזה ייזכה לכיסוי כאן בפורום היא זניחה עד כדי לא קיימת. אבל תמיד יש ניסים (בערך). וגם אם לא היה נס, היא לא יכולה לדעת בוודאות שלא היה שרשור מפלצתי בדיוק באיזו תקופה של כמה ימים שבה היא הייתה חולה, או בנופש, או בכל דבר אחר שמנע ממנה לבדוק את הפורום. לשאול שאלה על משהו שנדון בפורום ב2-3 ימים האחרונים, ועדיין מופיע בדף הראשי, זה לא במקום. לשאול שאלה על משהו שאולי היה יכול להיות מופיע בפורום בזמן בלתי מוגדר בעבר? אני לא רואה את הבעייתיות.

נו באמת ירון

אם היא אכן הייתה מופיעה בעבר ביום בחיי ובעונות הקודמות, כך שזה לא הייה מופיע בעמודים הראשונים של הפורום אז מן הראוי שלפני שפותחים הודעה בפורום מחפשים בטאגליינס או אפילו לעשות חיפוש בגוגל...

veredmp

New member
אוקיי, הדיון נסגר עכשיו ../images/Emo18.gif

אני מבקשת להפסיק את השרשור כאן. אם אתם רוצים להמשיך להתווכח, עשו זאת במסרים פרטיים ולא על גבי הפורום

למעלה