שאלה (?)

שאלה (?)

אני שמעתי את כל האלבומים של מטאליקה... חוץ מ-2 מוסך בע"מ - קראתי שהוא אלבום קאברים (אז החלטתי לא לשמוע) וכעס קדוש שמעתי ש"כעס קדוש" גרוע מאוד מה אתם אומרים עליו? כדאי לי להקשיב לו?

Wolfa

New member
לדעתי תשמע את שניהם

GARGAE INC. אלבום גדול,קאברים מצויינים!!תשמע אותו לגבי סיינט אנגר,זה באמת לא ממש אלבום טוב אבל יש דווקא כאלה שאוהבים אותו,הוא נחמד אבל מממש ממש נחות לעומת הראשונים.אני אומר שתשמע אותו,מקסימום לא תאהב לא קרה כלום. אם אתה רוצה שירים מומלצים מהאלבום אז זה אלה: Frantic St.Anger Sweet Amber Shoot Me Again

Matar12

New member
את הקאברים גם אני לא שמעתי

לסיינט אנגר תקשיב, יש שם כמה שירים נחמדים. העניין בקאברים הוא שזה נראה לי נורא מיותר, תמיד המקור יהיה הכי טוב אז למה לחדש. דרך אגב, שמעתם את האלבום קאברים שעשו למטאליקה? בתכלס זה אתו דבר רק עם נגינה פחות טובה וגראולינג שאני שונא.

Wolfa

New member
אז זהו,שיש

נגיד לשיר ASTRONOMY של BOC מטאליקה עשתה קאבר הרבה יותר כבד,ויותר טוב ויפה בעיניי חוץ מזה יש הרבה קאברים שמטאליקה עשו שהרבה מעריצים רואים בהם כשירים מקוריים של מטאליקה,כגון: Am I Evil? Turn The Page Whiskey In The Jar Blitzkrieg Last Caress Green Hell Die Die My Darling תשמע אותו,אין לך מה להפסיד כנ"ל לגבי כעס קדוש

אין לך מה להפסיד.

באופן כללי- שמע מה שאתה רוצה להכיר, בלי להתחשב יותר מדי בדעות של אחרים.

למעלה