שאלה

שאלה

החתולה שלה מתה מות טרגי בימים האחרונים .חתולה שהיתה אצלינו 4 שנים .הכאב גדול מאוד קשה לנו מות .הבית עצוב והתחושה שלא יכולנו לעזור לה הורג אותנו .למה זה קרה?האים אפשר לקבל מסר ?ודרך אגב אם אנשים שהלכו לעולמם אפשר לתקשר אומרים .מה קורה עם חתולים?שם אמי קלרה .שמי שרה.

לחתול יש נשמה

יש אומרים 9 נשמות... הכלבה שלי חזרה אלי גם בחיים אלו פעם כחתולה ואז ככלבה..ובחיי הקודמים הייתה סוסת רכיבה שלי..בגן עדן קדום הייתה דרקון יש המכנים את השומר על נשמת החיות אדון חיות... אני אומרת בלצון שיש אלוהים לחיות שמחבר בין חיות לבעליהם בני האדם... אולי צריך לשאול את נשמת שלמה המלך שהיה דובר בשפתם..אנסה היום בלילה...החתולה שלך הייתה מוכרת לך בחיים קוקמים (בדומה ללוסי שלי..כלבתי האהובה) ואת יכולה לבקש שתשוב אלייך... בכל אופן עדיף שמתה כעת משום שאם לא הייתה חולה במחלה קשה..ומתה מסבל מרובה..וזה היה מצער אותך אף יותר... אני לא ממש יודעת אנסה לשאול.. תנחומי.

שאלתי ונעניתי....

החתולים ונשמותיהן לא ממש שייכים לסולם הנשמתי על פיו אנו נמדדים, והם מצייתים לחוקים שונים (זה אף כתוב בתורת הסוד היהודית) עולמם החושי והייצרי, הלא ורבלי לא ממש קשור בחוקים האנושיים.. אם תבקשי..היא תשוב אלייך בגוף חיה, בפרק אחר בחייך בו תהיי זקוקה לחום שהיא נושאת עימה,

למעלה