שאלה :)

• פותח הנושא LiL27
  • פורסם בתאריך

סקרמנטה

New member
הפאזל שבחרת הוא פוטומוזאיק

והוא ממש לא קל... לדעתי עדיף לך לעבור קודם דרך 1000 חלקים של פאזל בדרגת קושי קל עד בינוני. ובכלל, כדאי שתערכי חיפוש בפורום למילה פוטומוזאיק ותקראי הודעות של כאלה שכבר הרכיבו אותו... זה יתן לך יותר מושג לגבי דרגת הקושי שלו. בהצלחה ושבוע טוב :) (וספרי לנו מה בחרת)

דגנית

New member
תהני ../images/Emo178.gif

ת'אמת.. לי הם קשים הפאזלים האלו, עכשיו אני מתקדמת בקצב איטי ביותר בפאזל טייגר, את פו הדוב צלחתי, לקח לי המון זמן...

שהם10

New member
בתור התחלה ממשל לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פוטומוזאיק הם ממש ממש קשים (אני מרכיבה המון ופאזל כזה של טיגר לקח לי ארבעה חודשים בערך... והוציא לי את הנשמה).
אני באמת הייתי ממליצה לך לבחור פאזל רגיל עם תמונה שאת אוהבת שנראה כייפי וקליל לפעם הראשונה שאת מרכיבה 1000 כי חבל שסתם תתבאסי על הפוטומוזאיק ולא תירצי להרכיב יותר. ברוכה הבאה דרך אגב.....
בהצלחה...

123נעמי

New member
פאזל קשה

וכמו שאמרו לפניי אל תתעסקי עם זה בתור התחלה קני לך פאזל מלא צבעים ופרטים פאזל שאת אוהבת ותהני ממהרכבה הוא יביא לך חשק להמשיך בתחביב את הפוזומאטיק תשאירי לשלב מאוחר יוותר ברוכה המצטרפת אלינו

Elia4

New member
מאוד מאוד ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אני עושה עכשיו את פאזל הנשיקה, 3000 חלקים. כבר כמעט חודשיים. לוקח המון זמן עד שאני מוצאת חלק אחד. הפאזל הזה קשה יותר מפאזלים של 5000 חלקים שהרכבתי.

סקרמנטה

New member
אם את אוהבת דמויות מצויירות

אז למה שלא תנסי פאזל רגיל של מיקי מאוס או דמויות אחרות? צירפתי כאן שני קישורים לפאזלים כאלה, ויש עוד.

פ א ז ל

New member
../images/Emo140.gif אני מרכיבה אותו עכשיו

אני לא ממליצה כל כך על דילוג מפאזל 500 חלקים לפאזל הספציפי הזה פוטומוזאיק הוא יותר קשה להרכבה והוא אתגר גם למרכיבים ותיקים הייתי ממליצה על 1000 חלקים רגיל עם צבעים ברורים ואיכות טובה ואם בכל זאת בחרת להמשיך עם הפוטומוזאיק אז תזדקקי ליותר סבלנות זה הכל בכל מקרה התוצאה מהממת
שיהיה בהצלחה!

מממאיה35

New member
גםאני לא ממליצה על פוטומוזאיק

אלא על פאזל עם צבעים ברורים יותר ושיהיה כיפי להרכבה (פוטומזאיק כיפי, אבל זה סוג אחר של "כיף", בעיקר למזוכיסטים שביננו
) למשל הפאזלים של רוזינה ווכטמייסטר מאוד צבעוניים ויפים לדעתי. צרפתי לך דוגמא לפאזל כזה שהרכבתי בעבר

דגנית

New member
תמונה מדליקה ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

הגדרת יפה את הפוטומזאיק

שהם10

New member
נראה אחלה...

זה כבר יותר מתאים לפאזל ראשון של 1000 ואם את אוהבת את התמונה אז את תהני לך! בהצלחה וכשתסיימי נשמח לראות תמונות

123נעמי

New member
../images/Emo13.gifפאזל יפה

לכי על זה יהיה לך נחמד להרכיב אותו בהצלחה

Olv

New member
לגבי המיקי עושה מעשים טובים

אני בחצי שלו עכשיו והוא פשוט כיף. לא קל, לא קשה אבל מאה אחוז כיף. יוצא למעשה שכל החדר של האחיין שלי יהיה מקושט בפאזלים של דיסני. שניים של כיצד מציירים פו וגופי ואת האחד הזה.

למעלה