שאלה

שאלה

אהלן, שמי עדי, אולי לא ממש אישה אבל בדרך-בת 23. ואני רצה די מתחילה-בערך חצי שנה. מגיעה כבר ל5-6 ק"מ,רצה על הליכון וגם על מדרכות. דבר ראשון-מזל טוב על הפורום!! אשמח לקבל המלצות לשעון דופק שיספק את מטרותיי-דופק,קלוריות,מרחק ורצועת דופק נוחה ולא לוחצת. יש כזה דבר?? אשמח לכל תגובה תודה מראש

dganitm

New member
../images/Emo124.gif נשיקולדה? צריכות פה דעה מקצועית ../images/Emo13.gif

היי עדי וברוכה הבאה לפורום אחלה שאלה! אני לא רצה אלא רוכת אופניים, אבל אני משוכנעת שיהיו מי שיתנו לך עצה מעולה! דגנית

הי עדידוש

אני ממש לא מומחית אבל בהחלט רצה
מה שיש לי הוא: polar rs200sd הוא נותן לי את כל הנתונים שציינת: דופק, קלוריות, מרחק (יש פוד) ורצועה נוחה (זה כבר תלוי בך כמה את לוחצת אותה אליך). באתר של שוונג ובאתרים אחרים תוכלי לראות את סוגי השעונים שיש ואת הייחודיות של כל אחד. אני בחרתי את זה גם בגלל המחיר. יחד עם זאת חשוב לי לציין שעד שממש השקעתי בשעון דופק רצתי עם דגם פשוט יותר. נראה לי נכון (עבורי) לא ישר לקפוץ ולקנות את היקר. אז קודם קניתי פשוט (ויש הרבה במחירות של יד שניה) ורק שראיתי שאני לא פורשת ואחרי שכבר היו מאחורי הרבה ק"מ - השקעתי. שיהיה לך בהצלחה! שבת שלום נעמי

מיכאלה07

New member
שלום עדי

23 זה ממש אשה. אבל לענייננו- נעמי כתבה מעלי תשובה נכונה (בכלל בחיים). אבל- הפולאר RS200 יקר לדעתי (בדיוק כמו דומיו) בשביל התחלה. יתר על כן- פוד הנעל (זה שיעזור לך במדידת המרחק) איננו מדויק בעליל (אני יודעת, זה נשמע פלצני וטפשי, גם אני חשבתי בהתחלה כך, אבל במשך הזמן והמרחקים שתצברי תראי שזה חשוב). לצורך העניין- גרמין 305 במחיר הפולאר הנ"ל נותן תמורה שווה בהרבה. מצד שני- חבל להשקיע עכשיו כמה מאות שקלים במשהו בסיסי ואח"כ שוב (כ-1200 ש"ח)... אולי כדאי קודם להתמיד עוד קצת ואז לצ'פר עצמך במתנה שכזו. ...אז בעצם אולי לא עזרתי הרבה. בכל מקרה- בפורום שוונג שרשורי שעונים הם דבר יומיומי- חפשי קצת בפורום וקבלי תשובה סבבה. בהצלחה לך (ועדיף- עזבי אותך מהליכון- צאי החוצה, פי אלף כיף ושווה ומספק ומשכר!!) יפעת

מיכאלה שלום

בואי ונהיה ספציפיים וניקח את המחירים המפורסמים באתר שוונג: פולאר RS200 במבצע 834 שקלים + 400 עבור POD סה"כ 1,234 שקלים, פולאר RS400- מחיר שוונג 2,200 שקלים וזה כולל את ה-POD, פולאר RS800-מחיר שוונג 2,350 שקלים משופר כולל GPS, גרמין דגם 405 (לדעתי השווה מתוך הדגמים המוצעים)- 1,490 שקלים וזה בא עם GPS + רצועת דופק 200 שקלים. סה"כ 1,690 שקלים. נכון לעכשיו הגרמין הכי שווה גם מבחינת המחיר, גם הפונקציונליות וגם הלוק שלו. באתרים אחרים, יש אפשרות למחירים טובים יותר. צריך רק להחליט מה רוצים ולחפש. מעבר לכך, אם רצים רק בחד"כ ולא מתכננים לצאת החוצה, אין ממש צורך בשעון משופר עם POD או GPS כי בכל מסילה יש מדידת מרחק ואז אפשר לרכוש כל דגם גם הפשוט ביותר. ו-
בהזדמנות חגיגית זו אם מישהי מעוניינת במדי דופק רגילים שנותנים הכל חוץ ממרחק אז יש לי F55 ו-RS100 למכירה.

היי עדי

דוקא לאחרונה היה כאן שירשור בנושא, בו המלצתי על סידרת ה-RS של פולאר. הזול מביניהם שעובד עם POD (מחובר לנעל) ונותן נתוני מרחק הוא RS200, אחריו יש את ה-RS400 (לי יש אותו ואני מאד מרוצה), גם הוא עובד עם POD והוא מחשב ריצה. המשופר הוא RS800 ולו יש גם אפשרות של מדידה באמצעות GPS. בנוסף, מאד מומלץ הגרמין שנכנס חזק מאד בארץ ומצליח להתחרות במחיר הפולאר - לדעתי משהו כמו 1400 שקלים ואת מקבלת שעון עם כל הפונקציות כולל GPS. אם העיצובים של סונטו נראים לך, גם להם יש דגמים תואמים. את יכולה להכנס לאתר של שוונג ולראות את כל הדגמים המקובלים היום בשוק. מבחינת רכישה, אם יש לך חבר/ה מאמן/ת כושר תוכלי להשיג את דיגמי פולאר באגנטק בהנחה מאד משמעותית. ובכלל אחרי שתחליטי מה את רוצה כדאי לבדוק ולהשוות מחירים דרך ZAP, תופתעי איזה פערים יש. חבר הזמין לאחרונה דרך EBAY וקיבל מחיר ממש שווה. אם את צריכה עזרה נוספת, אשמח לעזור.

למעלה