שאלה

Charlotte

New member
שאלה

היום 4 ביולי. אוסאמה שלנו הבטיח לשים קץ לעולם היום. אז סתם מתוך סקרנות, אם זה באמת היה קורה, מה היה השיר האחרון שהייתם רוצים לשמוע כל עוד אתם בחיים?

polyethylene

New member
street spirit ../images/Emo54.gif

תמיד, בכל מצב, ולא נראה לי שזה ישתנה אי פעם...

Black Star

New member
סבלנות!!!

באמת, קצת סבלנות- הרביעי ליולי עוד לא תם, יש עוד זמן, ויכול להיות שאוסאמה´לה יממש את הבטחתו
בכל מקרה- כבר מזמן אמרתי שאני רוצה שבלוויה שלי ישימו את Lucky (של ביצ´ני. כן, בטח)- מאוקיי קומפיוטר כמובן. אבל ההתלבטות שלי היא בין השיר הזה, לבין Fake Plastic Trees, וגם בין: Find the river- R.E.M הלהקה היחידה שמסוגלת להשתוות לרדיוהד אצלי
יעלי.

Eclipsed 0

New member
של רדיוהד ?

גם Street Spirit בכלליות ? Echoes של פינק פלויד. אוסאמה ייאלץ חלחכות עוד 23 דקות. הליריקה הכי יפה שאי פעם נכתבה, הנגינה ממש סוחפת.... זהו הקטע האהוב עליי. יומעצמאות שמח. ¬Bjork - Hidden Place¬

Eclipsed 0

New member
הנה זה מתחיל...

אחד בלוס אנג´לס, עוד אחד בקליפורניה... גאד...אנחנו אשמים, לכל הרוחות ! ¬King Crimson - Epitaph¬ (כמה מתאים)

Charlotte

New member
רגע

*נזכרה שהיא שכחה לענות
* של רדיוהד זה בלי ספק Street Spirit ושל להקות אחרות זה או Citizen Erased של מיוז, או Innocent Smile של אש.

בוקי ש

New member
טוב אם כך...

כל התשובות שלכם פשוט מעולות , אבל מבחינתי, סטריט ספיריט זה השיר!

Esmena

New member
אם אני אמות בפיגוע אז Fake Plastic

Trees. לא של רדיוהד, אם לא לא יודעת. קשה איתכם... אגב, כל כך הרבה אנשים, שמתים בפיגוע באוטובוס או במסעדה, שומעים באותו רגע שיר שאין להם שום רגש אליו.
Suede- Will Flow

man-o-war

New member
זה יהיה

או king crimson - starless או radiohead - True Love Waits אגב, היום קניתי את muse - origin of symmetry מאוד מאוד יפה! מזל טוב לי.

Charlotte

New member
../images/Emo45.gif

באיחור של שנה, אבל זה אף פעם לא מאוחר מידי
אלבום מדהים.

למעלה