שאלה......

sharoniron

New member
שאלה......

מישהו יכול לכתוב לי את כל הדיסקים של מיילי סיירוס שיצאו עד היום? בבקשה זה די דחוף!!! :)

../images/Emo26.gif

Hannah Montana Hannah Montana 2/Meet Miley Cyrus Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Breakout ועוד מעט יש את time of our lives [ שאגב אמור להשתחרר היום]

sharoniron

New member
כי יש לי את...- כנסו

יש לי את הדיסקים: Hannah Montana 2/Meet Miley Cyrus ו- Hannah Montana the movie ואני רוצה לקנות עוד אחד.... איזה כדאי לי? תודה לעוזרים........ נ'ב- אני יותר אוהבת את השירים השקטים.....

אני ממליצה על Breakout.

הוא יותר מיילי. פחות האנה. יותר עומק מאשר "יש לי פאה ואני חיה חיים כפולים
" הדיסק יצא לפני שנה ועד היום אני שומעת את Goodbye [שזה לדעתי השיר הכי יפה שמיילי אי פעם כתבה] בלי הפסקה ולפעמים גם בוכה ממנו.

May Tisdale

New member
../images/Emo45.gif אני אוהבת לנגן אותו בגיטרה ../images/Emo99.gif../images/Emo218.gif

שיר מדהים .

יש לי גיטרה אקוסטית ומעולם לא למדתי לנגן.

היא שוכבת בחדר ומחכה ליום שאני אלך לשיעורי נגינה. אני ממש רוצה להתחיל האמת. בא לי לנגן שירים של מיילי,זה החלום שלי האמת

May Tisdale

New member
באמת כדאי לך ללמוד , זה ממש כיף [: ../images/Emo218.gif

אני לומדת כמעט שנה ואת רוב השירים אני יכולה לנגן רציף [: וזה כל כך כיף לדעת לנגן , באמת , אני מציעה לך ללכת ללמוד :)

sharoniron

New member
תודה רבה...

אז נראה לי שאני יקנה Hannah Montana and Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert (אם אני אמצא כי הבנתי שהוא יותר ישן) או Hannah Montana 3 תודה לעוזרים..... :)

אם תקני את הדיסק של ההופעה די תתאכזבי.

יש לי אותו. הוא מכיל בתוכו את רוב השירים שיש לך בHannah Montana2 / Meet Miley Cyrus,פשוט בגרסת לייב. פס הקול של העונה השלישית הוא אחלה,יש שם כמה שירים שקטים וטובים,והוא גם קצת יותר בוגר מהדיסקים הקודמים של האנה. אם את שואלת אותי,לכי על Breakout או על Hannah Montana 3 זו באמת השקעה טובה.

למעלה