שאלה:]

Heineken

New member
המממ

אם אני לא טועה אז בבי"ס לרפואה... אבל אני ממש לא בטוח.. יותר מאוחר.. תותחים בסדרה יענו לך

Wrath Within

New member
בפרק "birthmarks" עונה 5 פרק 4../images/Emo11.gif

האוס ווילסון מדברים על כך, שהם הכירו בביה"ס לרפואה. היה איזשהו סוג של כנס ושם האוס שם לב אליו בפעם הראשונה. באותו לילה וילסון מצא את עצמו בתא מעצר והאוס שכר לו עורך דין ושחרר אותו בערבות...וככה הכל התחיל.

S H I F T Y

New member
נצל"ש - מכיוון ובקושי ראיתי מהעונה החמישית

האם וילסון משתכנע וחוזר להופיע באופן קבוע? הוא די יחסר לי אם לא. אני אוהבת את וילסון. הו, ואגב, את הפרק האחרון של העונה השלישית בהאוס פספסתי. למה בעצם קרה וכל הצוות שלו עזב אותו?

ברור שהוא חוזר!

איך אפשר בלי ווילסון?
בנסיעה להלוויה של אבא של האוס.. הם חוזרים להיות חברים.. אני לא בדיוק זוכרת.. אבל הוא פיטר את צ'ייס.. לפורמן הציעו עבודה יותר טובה.. והוא גם רצה להתרחק מהאוס כדי לא להפוך להיות כמוהו וקמרון התפטרה.. אולי בגלל צ'ייס....

S H I F T Y

New member
HURRAY!

טוב לשמוע שהוא חוזר. באמת אי אפשר בלי וילסון
צ'ייס פוטר בגלל כל הסיפור שהיה לפני? שהוא הלשין עליו? באמת שאני כבר בקושי זוכרת... אה, ופורמן מעצבן אותי. חבל שדווקא הוא נשאר. אבל מוזר לי שקמרון התפטרה, היא בטח לא פחדה שהיא גם תהיה כמו האוס? היא רכרוכית ונחמדה מדי
התפטרות לא נשמע כצעד שמתאים לה במיוחד לעשות.

היה קאצ' בפיטורים שלו.. לא כ"כ זוכרת..

האוס לא היה מפטר אותו רק בגלל שהוא הלשין.. היה סיפור.. קמרון לא פוחדת מהאוס.. ההפך היא היחידה שאוהבת אותה.. תרתי משמע חח.. היא התפטרה כי היא עברה לגור עם צ'ייס.. משהו כזה.. אז הם עזבו ביחד כאילו.. לא ממש זוכרת את הסיפור..

S H I F T Y

New member
אה, לא לא

לא התכוונתי שהיא מפחדת מהאוס, אני יודעת שהיא אוהבת אותו. התכוונתי אולי מפחדת מלהפוך להיות כמו האוס (הטיעון של פורמן). היא עברה לגור עם צ'ייס? לא ידעתי. בכלל, זה נכון שבמציאות שני אלה היו אמורים להתחתן?

התכוונתי למה שאמרת..

היא לא פוחדת.. העונות התערבבו לי כבר.. אני לא יודעת אם זה ספוילר.. או לא.. אמ.. כן.. בסוף הם ביטלו.. אי לי מושג למה..

S H I F T Y

New member
קצת רציתי בשלב מסויים שהם יהיו זוג בסדרה,

היה נראה לי שזה יכול להיות חמוד. בעיקר בגלל שצ'ייס כ"כ רצה, והראה נכונות. המסכן
אבל כנראה שזה לא התאים. נו שוין..

לא לא.. רגע חחחח

התכוונתי שבמציאות.. ג'ניפר (קמרון) וג'סי (צ'ייס) היו חברים והלחליטו להתחתן אבל בסוף הם ביטלו.. בסדרה הם חברים.. הם ביחד מעונה 4

S H I F T Y

New member
הבנתי שהתכוונת שבמציאות הם עמדו להתחתן :)

בלי קשר לזה, לא ידעתי שבסדרה הם זוג, ולכן ציינתי שהיה נחמד לי אם גם שם הם היו חברים. אבל מסתבר בכלל שהם כן ואני סתם מתלוננת! הם ביחד גם בעונות הבאות? כנראה שיש לי השלמות לעשות יותר משחשבתי..

מרי42

New member
למה הצוות הישן עזב...

פורמן תפס שהוא ניהיה יותר ויותר דומה להאוס (לקח מוח עצמות מילד קטן בלי הרדמה כי זה מה שפתר את המקרה) וקלט שאם הוא לא עוזב הוא יהיה בדיוק כמו האוס. הוא התפטר. HOUSE: [sighs] You did good. FOREMAN: I did what you would have. HOUSE: Well, maybe I'm biased, but-- FOREMAN: I tortured the kid. HOUSE: Because you knew it was right. You knew you were saving his brother. FOREMAN: [pensively] I know. I don't like that I know. I hate that I can listen to a kid screaming in pain and not even take a moment to question whether I'm doing the right thing. I hate that in order to be like you as a doctor, I have to be like you as a human being. I don't want to turn into you. HOUSE: [smirks] You're not. You've been like me since you were eight years old. FOREMAN: [turns to face him] You'll save more people than I will. But I'll settle for killing less. Consider this my two weeks' notice. צייס ניסה לשכנע את האוס לבקש מפורמן להישאר וניגס וניגס עד שהאוס פיטר אותו. Chase: I don't really care if Foreman stays or goes but-- House: You're fired. Chase: Wha... what because I yelled at you? House: Because you've been here the longest, learned all you can, or you haven't learned anything at all... either way, it's time for a change. קמרון, אחרי כל הבלגן ניגשה להאוס ואמרה לו שהיא כבר למדה את כל מה שיכלה בתפקיד. Cameron: I've gotten all I can from this job.

למעלה