שאלה?

שאלה?

רוצים לתת לי 24 נפשי לשנה. השאלה היא: מה קורה אחרי שנה? צריך לחזור לצבא? אם אנ לא רוצה? תודה

kaban

New member
24

ה 24 שניתן לך לא נועד רק כדי שתנוח תבלה או תעבוד. ניתן לך 24 נפשי כי הצבא מאמין כי מצבך יכול להשתפר ובעיקר כי הוא מעוניין כי תקבל טיפול באזרחות ולכן הוא נותן לך פסק זמן.אם לא יוגדר אחרת הפרופיל הוא לשנה, לאחר שנה תערך וועדה רפואית חוזרת ובה יוערך מחדש הפרופיל ואם תוכל לחזור יועלה הפרופיל ותצטרך להשלים את השירות הצבאי - את כל התקופה. אם לא תוכל לחזור ירד הפרופיל ל 21 נפשי קבוע. כל טוב

kaban

New member
תשובה

ההחלטה היא משותפת למרות שבעיקרון הוועדה יכולה להחליט אבל אם אתה ממש תסרב אני מניח כי היא לא תלחם בך. אם אתה חושב כבר היום כי אינך מתכוון אפילו לנסות להרגיש טוב יותר עוד שנה וכי אין לך כוונות לחזור בכל מחיר, וחבל כי אתה עלול לשלם מספר מחירים על כך, תבהיר זאת לוועדה כבר עכשיו אם כי אני מציע לך לא לפסול על הסף אם יתנו לך 24 כי אני חושב שכדאי לךלחשוב בשנה זו על אפשרות לחזור, ולא רק בשל המשמעויות של 21

תודה

תודה על המידע... אני יודע שאני לא מתכנן לחזור כי אני עובר לגור בחו"ל ואם 24 נפשי גם אין היתר יציאה מהארץ אז זה קצת בעיה

kaban

New member
התייחסות

אני רק מקווה כי שאיפתך לקבל פרופיל פסיכיאטרי אינה נובעת מהרצון להיות בחו"ל, אתה אף פעם לא יכול לדעת איך יתגלגלו חייך... אני לא בטוח לגבי היתר היציאה

למעלה