שאלה

שאלה

מס דקות לפני שנכנסתי למקום עבודתי ,נכנסתי לסופר ,מכיוון שמיהרתי נפלתי על קופסה שהיתה במעבר.באותו מעבר סידרה סדרנית את המדפים והקופסה שהיא היתה צריכה לסדר במקום להיות מתחת לסולם שהיא עמדה בו היה מונח בריצפה במעבר.ואני פשוט נפלתי על הקופסה .בקושי קמתי היא נסתה לעזור לי .עליתי לעבודתי בצליעה קשה.וב 1וחצי כבר לא יכולתי לסבול כאבים וביקשתי מבעלי שיקח אותי לצילום.בעבודה ראו כולם את הצליעה הקשה..בצילום לא נמצא משהו חריג .המכה היתה יבשה הברך התנפחה והרופא כתב בממצא שיש נוזל שהצתבר בברך וזה גורם לכאבים .הוא המליץ על מנוחה 3 ימים עד לביקורת .ובביקורת במידה והרגל עוד נפוכה הוא ינקז את הנוזלים שזה שתף דם פנימי.אך מכיון שאני לא יכולה להעדר 3 ימים אמרתי לבוס שהעדר יום אחד כלומר היום ואחזור יום חמישי הקרוב.הרופא נתן לי גם כדורים אנטי דלקתיים שעלו לי 70 שקלים .איך תובעים ?

שאלה

שלום רב, את אומרת בעצמך שמיהרת ולכן אולי לא ראיתי את הקופסא שהייתה במעבר, אם זה אכן המקרה הרי שהקופסה בלמה את נפילתך על הרצפה, שיכלה להסתיים בתוצאה עגומה יותר. אבל, שוב, יש לבחון טוב את נסיבות התאונה, אם ומה בדיוק התרשל המקום ובגלל זה נפגעת בתאונה. אני ממליצה שתקחי פרטיה של הסדרנית שראתה אותך, לאנשים יש נטיה לשכוח, ולשאול אם היא דיווחה על התאונה למעסיקה., ולבקש העתק מאישור זה. מדובר בתאונת עבודה ויש לדווח עליה כך לביטוח לאומי. דווקא בפגיעה מסוג זה מנוחה מאוד חשובה ואני ממליצה שתנוחי ולא תרוצי לעבוד, אם אכן הנזק יסתכם בשלושה ימי העדרות והוצאה של 70 ש"ח, יתכן וגם לא יהיה כלכלי לתבוע, בברכה,

למעלה