שאלה

ידיה1

New member
שאלה

אני לא יודעת איך זה בקהילות אחרות ,אבלבקהילה שהייתי בה לא הרגשתי שייכת ,אני מאמינה כבר 3 שנים ואני בטוחה ב-100 אחוז באמונה אני יודעת ובטוחה שישוע הוא המשיח, אבל ברגע שאני רואה את כל המאמינים איך שהם מתנהגים זה נורא מפריע לי ,כל הצביעות וכ"ו,,,, לכן עזבתי את הקהילה ועברתי לקהילה אחרת ,כי כבר לא הרגשתי שייכת לשם ,אני מרגישה שאני יכולה לתרום ולפעול בקהילה אבל אף אחד לא נותן לי הזדמנות, יותר נכון אף אחד לא מכיר אותי בקהילה אישית למרות שאני שם כבר 3 שנים,נכון שכולם אומרים שלום וכ"ו אבל לא יותר מזה ,אני אפילו לא הוטבלתי למרות שרציתי

מספר שאלות לא קשורות

אני עדיין לא יהודי משיחי רק קורא בבירת החדשה ולפעמים בפורום הזה מה המוצא האתני שלך? כשאת אומרת צביעות למה את מתכוונת? מה מוצא האתני של הקהילה שלך או של חלקם וכו' איך הגעת לאמונה? האם "התנתקת" מהולם הלא מאמין? אשמח אם תעני לי.. כי זה מעניין אותי.. היהודים משיחיים מי הם ומה הם בכל אופן לגבי שאלתך מצטער שאיני יכול לענות כי איני חלק מזה..בינתיים בכל אופן

ידיה1

New member
למחפש אלוהים

שלום לך ,לאמונה הגעתי דרך אחותי הגדולה ,וחקרתי לעומק רב והגעתי למסקנה שאכן ישוע הוא המשיח המובטח לנו,אני אומנם באה ממשפחה דתית מאוד ההורים שלי הם אנטי ישוע וזה נורא פגע בהם ועדין זה פוגע בהם אבל אין מה לעשות שיודעים את האמת ומאמינים באמונה שלמה שאכן הוא הדבר אתה לא יכול להתנתק מזה גם אם זה פוגע בקרובים אלייך ,בקשר לצביעות נכון שקיבלנו את ישוע לחיינו אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לישון על זרי הדפנה ,האמונה היא אמיתית אבל זה נורא קשה ,אנשים נופלים אנחנו עדין חיים בבשר שלנו וזה מה שמכשל אותנו,חלק מהאנשים שמאמינים שאני מכירה הם כאילו מאמינים רק כלפי חוץ זאת אומרת הם באים לקהילה,הם נורא מנומסים ואומרים שלום לכולם ,אבל הם כן מרכלים,מקנאים וכ"ו ,אני לא רוצה שתסיק מזה דברים ,בכל אופן זה מה שראיתי אצלי בקהילה אני לא רוצה שתכלול את כל המאמינים להגדרה הזאת ,לסיכום האמונה היא אמיתית ואני מתפללת למענך שאלוהים ידריך אותך אל האור ויראה לך את המושיע שרק עליו אנחנו יכולים להשעין בכל עת כי רק על ישוע אנחנו יכולים לסמוך בעיניים עצומות ,אלוהים לעולם לא משתנה

תודה דארלינג

שאלתי אותך לגבי מוצאך מהסיבה ש..לי זה נראה כאילו כל היהודים משיחיים הוא רובם הם אמריקאים יהודים שעלו ארצה

שלום ידיה../images/Emo201.gif

נשמע מאד עצוב מה שסיפרת, ולצערי הקהילות המשיחיות בארץ, עדיין רחוקות מהקריאה שלהן, עדיין לא הגענו אל הייעוד שאליו נקראנו, ואנחנו עדיין לצערי לא נמצאים במקום שבו אנחנו יכולים להגיד שאנחנו הכלה המושלמת של ישוע שאין בה כל כתם. אך אנחנו בדרך לשם, אנחנו גדלים(גם בכמות), אך בעיקר באיכות, הדברים משתנים, ולא נשארים במקום אחד. והולכים בדרך אל צלמו ודמותו של ישוע. בקהילה שלי למשל התרחש שינוי רדיקלי בחמש השנים האחרונות, הרבה מאד אנשים לא קיבלו אחד את השני. והיום המצב שונה לגמרי, יש יותר קבלה ואהבה, ושמחה. בטח שישנם מאבקים וישנם דברים שיש עוד לשנות. אך אני רואה ומאמין שאנחנו בדרך הנכונה, ולא רק הקהילה שלי. גם בקהילות אחרות, מדברים שאני שומע, האדון עובד בלבבות. עלינו להאמין, ולהתפלל במיוחד עבור אלה שקשה לנו איתם ושלא מקבלים אותנו. אני מקווה שתמצאי את מקומך בקהילה החדשה, בסופו של דבר את תכנסי לייעוד שאליו את נקראת. חשוב מאד לא להישאר באיזו מרירות כלפי אחים ואחיות שלא קיבלו אותנו, כפי שציפינו, וכפי שהם אכן אמורים לקבל. על כולנו גם להיזהר מלשפוט אנשים אחרים. אני ממליץ לך בקהילה החדשה שבה את נמצאת, להיות היוזמת, לבקש שיחה עם רועה הקהילה, להזמין אנשים אל ביתך וליצור קשרים. שהאדון יברך אותך ויחזק אותך באדם הפנימי. האיגרת אל האפסים ג': 14-21 (מומלץ כמובן לקרוא את כל האיגרת)

למעלה