שאלה?

bogi shogi

New member
התפקידים...

במזל תאומות היא זאתי שכל הזמן אכפת לה היא עם לארי ונותנים לה תפקידים של "בנים" נגיד היום בפרק של מרי קייט ואשלי מארחות היא הייתה בתחפושות של כדורגל וכדורסל ואשלי הייתה בתחפושות יותר של בנות וגם בסרט לזכות בלונדון היא הייתה "משעממת" אבל אשלי הייתה יותר כייפית ממרי קייט

מריקייט

New member
ממש אבל ממש לא

במזל תאומות מרי-קייט הכי חמודה לאשלי אכפת רק מנעליים והאופי שלה מעצבן כי לא אכפת לה מדברים שקורים ובטובות השתיים מרי-קייט הכי מצחיקה ואשלי סנובית שמרגישה מעצמה (רק בסרטים ובסדרות) בקיצור מרי-קייט שולטת!!!

rahelm

New member
יש לי משהו להגיד בנושא!!!!!!!

זה תפקידים שנותנים להם, כל אחת עושה תפקיד אחר . יש פה כמה שאוהבים את מרי קייט רק בגלל איך שהיא בסדרות אני אוהבת אותם בגלל איך שהם לא בגלל מה האופי של כל אחת בסידרה או סרט אני אוהבת רק את אשלי ומרי קייט אולסן!!!!!!!!! התאומות הכי פצצות בעולם!!!!!!!!!!

bogi shogi

New member
אבל לדעתי זה לא הוגן...

היא אפילו אמרה את זה (מרי קייט) היינה: * מרי-קייט לא אהבה את הדרך שבה הלבישו אותו ב"טובות השתיים", לכן שינו לה את סטייל הבגדים כדי שהיא תראה יותר "נשית". אבל אני הכי אוהבת את מרי קייט הפצצה היא הכי שווה!!!!!!

motib4

New member
אממ...

מרי קייט יותר "גברית" (אממ... במושג הטוב של המילה...). נראה שבגלל זה בחרו לעשות את זה.

למעלה