שאלה.

Dafi the Mighty

New member
שאלה.

פשוט מצאתי את עצמי תוהה על זה בזמן האחרון. גבריאל וזינה לא מרוויחות כסף מלהציל אנשים חפים מפשע (גם בד"כ כשהאנשים רוצים לתת להן כסף הן מסרבות) אז מאיפה יש להן כסף לאוכל ולינה בפונדק ודברים כאלה?

Caeser

New member
../images/Emo26.gifגם אני חשבתי על זה פעם...

ויש לי מן תאוריה כזאת שהקו עלילה של החיים שלהם לא הולך לפי הפרקים, הכוונה היא שאחרי פרק מסוים לא ישר מתחיל הפרק השני, בין כל פרק קורים להם דברים שאנחנו "כאילו" לא רואים אותם אלא אנחנו בתור צופים רואים רק את הדברים המשמעותיים בחייהן. ולפי דעתי בין פרק לפרק הן עובדות, עבודות קטנות אבל עובדות, ומרוויחות כסף ולגבי האוכל והלינה הן בטח מקבלות כאות להקרת תודה מידי אנשים שהן מצילות לדוגמא כמו בפרקים: chariots of war in sickness and in hell כל הפרקים עם האמזונות שהן בטוח מקבלות אוכל ולינה...ויש עוד אני פשוט לא זוכר אני מקווה שזה איכשהו עונה לך על השאלה

Dafi the Mighty

New member
אה, אני חושבת שזה דיי ברור מאליו

שקורים להן דברים בין לבין. כמו שבפרק God Fearing Child רואים את איב בת יום ופרק אחרי זה, Eternal Bonds, היא כבר לפחות בת 3 חודשים או יותר. נראה לי. ויש הרבה כאלה שבטוח שהיה ביניהם משהו, חוץ מפרקים של שני חלקים. הקטע הוא שלא מתאים לזינה או לגבריאל לקחת כסף מאנשים שהן מצילות, ובאיזה עבודות קטנות הן עובדות בדיוק?

שלומית1

New member
היה גם משפט אחד שגבריאל אמרה...

אני לא זוכרת אותו בדיוק באנגלית אבל היא שאלה את זינה: " שמת לב שאף פעם לא קשה לנו להשיג שולחן?" זה היה כשהם במסעדה או משו... אני חושבת שפשוט אנשים או מפחדים או מכבדים את זינה, ככה שבדר"כ לא ממש לוקחים מהם כסף.. והכסף שכן לוקחים מהם.. אולי הם זכו בלוטו... מי יודע?

*זינה*

New member
תראו...

דבר ראשון - זינה וגבריאל לא צורכות הרבה, את האוכל שלהן הן משיגות בדרך טבעית, או דיג, או ציד. זינה יודעת לתפוס וגבריאל יודעת לבשל. הן ישנות לרוב במחנה שהן מקימות ביער, אלא אם הן מגיעות לכפר. ומאיפה מגיע הכסף הזה? לדעתי - וגם שילבתי את זה פעם בסיפור - בתקופה שגבריאל הייתה עוד קטנה ותמימה, היא סיפרה סיפורים בפונדקים וכאלה, ומזה הן הרוויחו כסף. זה סתם רעיון שלי, פשוט נראה לי שזה הדבר הכי הגיוני שמסביר את עניין הכסף. אתם רוצים שאני אשאל?

*זינה* זה מאוד הגיוני, וגם חשבתי על

זה, ולפני כמה זמן ראיתי את הפרק the royal academy for the performing bards <בטח טעיתי בשם אבל אתם מבינים איזה פרק, כן?
> וכשגבריאל יושבת בפונדק בהתחלה ומספרת סיפור, אז כשהיא מסיימת רואים כמה אנשים ניגשים אליה וזורקים מטבעות לתוך שק או כובע או משהו כזה....

Dafi the Mighty

New member
על זה לא חשבתי...

נשמע הגיוני... אבל זאת הדרך היחידה שהן הרוויחו כסף? או שלזינה יש עוד חשבון ענק בבנק העתיק מהתקופה שהיא הייתה מרושעת?

ענבר1

New member
אני חושבת שזה יותר הגיוני

שפשוט נשאר לה הרבה הרבה כסף מהתקופה שהיא הייתה רעה מין חסכונות בכול מיני מקומות

למעלה