שאלה

שאלה

לאחרונה עשיתי סדר לקראת העברת ארגזים וחפצים מההורים, ומצאתי (משהו שהיה פעם)קופסא, ובה מיליונארד דברים שקשורים באופן כזה או אחר לדיויד. החל בספחי כרטיסים של הופעות, דרך ברכת שנה טובה משפחתית (ממשפחת ברוזה, היצירתית ביותר יש להדגיש) ועד לקטעים מעיתונים עם ראיונות לאורך השנים,ועמודים אחרים ושהזכירו הופעות של דיויד (גם כאלו שהיה צריך לחפש עם זכוכית מגדלת...), היו שם גם כל מיני תמונות מהופעות שונות-כולל השוס-תמונה של דיויד לפני הופעה בטבעון (אהמ, אהמ!), עם קוקו!!!, כן כן, אז אתם יכולים כמה מזמן זה היה..... עומדת לנוכח מציאת האוצר הזה-אני שואלת-גם אתם שומרים דברים שקשורים בדיויד?, או שמסתפקים בלראות את ההופעה בלבד ולשמור אותה בזיכרון?...

handlessman

New member
אמנם אני לא מהמשוגעים כמו שרית...

ואין לי מגבת שלו בבית, אבל יש לי פוסטרים משתי ההופעות שהייתי במצדה (קיץ 2007 וקיץ 2008), שתיהן נתלשו מקירות פאב המוזה בעזרת דירבון קטן של ענבל... האמת שהם שוכבים מתחת למיטה שלי כבר מלא זמן (כנראה רציתי לשטח אותם ופשוט שכחתי אותם או משהו.. חח) ואני צריך לתלות אותן, הבעיה שזה פוסטר ולהדביק אותו לקיר עם סלוטייפ זה לא טוב לפוסטר ולא טוב לקיר. מצד שני למסגר אותם זה כבר יותר מדי בשבילי, אני לא מהסוגדים... צריך באמת למצוא איזשהו פיתרון ביניים. ויש לי גם תקליט של האישה שאיתי שמצאתי - כן כן - בזבל... הוא דווקא כן תלוי על הקיר, עם דבק דו צדדי.. להוריד אותו מהקיר בלי לפגוע בקיר או בתקליט זה יהיה חתיכת פרויקט, אבל לא נראה לי שהוא הולך לרדת בזמן הקרוב ;) זהו בעיקרון, חוץ מהרבה דיסקים וכל ה-DVDים שהוא הוציא.

handlessman

New member
אה וגם...

מן מחברת קטנה כזאת ששרית נתנה לענבל לרגל המעבר שלה לת"א (היו זמנים...) בהופעה במצדה בקיץ 2006, שהייתי אמור לבוא אליה וכבר היה לי כרטיס, אבל שברתי את היד לילה לפני ואישפזו אותי בלילה של ההופעה... אז ענבל בטוב ליבה פנתה לדויד וביקשה ממנו שיחתום לי על המחברת ונתנה לי אותה :) רשום "לעמרי, שמור על עצמך!!! בידידות - **חתימה מסובכת מאוד**". וגם הגיטרה שלי חתומה ע"י דויד מההופעה האחרונה במצדה. גם הדיסק של "נשיקה גנובה" שלי חתום על-ידיו, אבל זה כבר לא ממש מיוחד פה.. זהו בינתיים, תהיו בטוחים שאם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב.

תכל'ס

לגבי הפוסטרים-אין ספק שהדרך הכי טובה לשמור עליהם וגם לתלות אוותם זה מסגור. אבל אתה יכול לקנות גם את הפסים השחורים המיוחדים האלה, אני לא יודעת מה השם המדוייק שלהם, אבל זה פלסטיקים כאלה שאתה משחיל את הקצוות של הפוסטר פנימה, ועל הקצה העליון יש לך אפשרות לתלייה-כל זה בהנחה שבאמת בא לך לתלות אותם. לגבי התקליט-הדבקת אותו פיזית עם דבק דו"צ?? אבוי....למנ נגיד לא תקעת מסמר ותלית את התקליט מהחור?... והזכרת לי עוד משהו לגבי פוסטרים-מצאתי תמונה שאבא שלי הכין לי אחרי המצדה הראשונה שלי, כשעוד קראו לזה "פסטיבל ערד", ועל הכרטיסים שלנו במקום של המחיר היה כתוב "הזמנה", ומתחת תמונה שהוא החתים את דיויד. כיוון שההורים שלי כבר חיו בנפרד בתקופה ההיא, הוא הכין לי שתיים כאלה-אחת לכל בית...

handlessman

New member
חח אהבתי...

האמת שלא הדבקתי את התקליט עצמו, אלא את העטיפת קרטון... ככה שהדיסק והמילים ניתנים לשליפה.

glitter8

New member
אחלה שאלה../images/Emo106.gif

טוב, אני כמובן שומרת כפייתית של כל דבר שקשור במשהו שיש לי סנטימנטים אליו.. לגבי דיויד-התמונה היחידה שתלויה לי בסלון זו התמונה הראשונה שהצטלמתי איתו במצדה, ששרית צילמה, ועוד הרבה תמונות משותפות איתו הראשונה מ-שנת 91 (קוקו..אמרנו כבר?) מלבד זה יש לי כתבות מעיתונים, דיסק חתום
, כרטיסים מהופעות, שתי חולצות שקניתי (אחת של ברוזה5 והשניה ממצדה) ועוד חולצה אחת שקיבלתי מהתכנית שהשתתפתי בתחרות המעריצים שדיויד חתם לי עליה, עדיין איןלי את השרשרת של החמסה,
אבל אני מאמינה שיום אחד יהיה לי, וכמובן הרבה קלטות עם תכניות רדיו שדיויד התראיין בהם, הופעות חיות ששודרו ברדיו קסטות וידאו ישנות עם הופעות/ראיונות איתו, בקיצור, כל פריט אספנות אפשרי, מלבד חפצים אישיים שלו (מפרטים, קרעי חולצות..)וכל מני כאלה שרק מעריצים משוגעים משיגים..אה, ואת הפורום הזה כמובן שהוא הבייבי שלי...

וואי החמסה

האמת שהיא כבר כל כך חלק בלתי נפרד ממני ומהצוואר שלי, שאפילו לא החשבתי אותה...בדיוק בין הדברים של דיויד שמצאתי, היה שם את העטיפה הקטיפתית שבה קיבלתי אותה, ופתק המציין את היום המדוייק. כבר 11 שנה עברו מאז.... ויש לי אפילו 2 סיפורים מצחיקים שקשורים בה. כשעבדתי בקפה ג'ו בת"א, הגיע יום אחד בחור אלמוני בשם בועז מעודה והתיישב לאכול. כשניגשתי לקחת הזמנה, הוא הסתכל על החמסה, הוציא את שלו מתחת לחולצה ואמר:"שלי יותר יפה". חייכתי אליו ואמרתי לו:"למרות ששלך בזהב ושלי בכסף, הן כמעט אותו דבר, מה גם ששנינו קיבלנו אותה מדיויד בכבודו ובעצמו", אחרי המשפט הזה, הוא נותר מעט בהלם וחיוך גדול התפרש על פניו, כמובן שלא היה לו מה לענות אחרי כזה משפט..... וממש שבוע-שבועיים אחרי זה, נכנס לבית הקפה, אדם סהרורי, שביקש במלוא הגרון "אספרסו כפול, ואם אפשר מהר, דחוף בהול", מדובר ביהונתן גפן, שכנראה התקשה להתעורר באותו בוקר, כשהגשתי לו את הקפה הוא בהה בחמסה מספר שניות כמנסה להבין מאיפה היא מוכרת לו, כשבאתי לפנות את הכלים הוא אמר לי-מאיפה החמסה הזו, היא מוכרת לי, אני חושב שכבר ראיתי אותה באיזה מקום"....למרות שבלי לשמוע את הטונציה זה יכול להתפרש כמשפט ציני, אבל הוא היה רציני לחלוטין.....

handlessman

New member
איזה קטעים...

אם את לא מחרטטת אז באמת סיפורים חזקים!!! שאלת את בועז אם הוא פנוי?

מה זה מה זה??

מה זה "אם את לא מחרטטת"??? עמרי אני קוראת אותך לסדר, כל מה שאמרתי אכן קרה...

YulaShpil

New member
אכן שאלה טובה

טוב, למעט הבנאלי: דיסקים, אלבומים, הקלטות של הופעות וכו', אני מודה שעדיין קיימים אצלי איפשהו קטעי עיתונות וגזרי תמונות מפה ומשם. גם לי תמונות משותפות (יה, מעניין מאיפה?...) ודף חתום שהביאו לי במיוחד
בנוגע לספחים וכרטיסים של הופעות - יש לי גם מהופעות של ברוזה, פשוט מכיוון שאני נוהגת לשמור כרטיסי סרטים/הצגות והופעות טובים שהייתי בהם.

קובי186

New member
גם אני שומר הכל.. :)

היי ענבל מה שלומך?:) אני שומר כל דבר שקשור בדויד..החל מספחי הופעות, חולצות ותמונות איתו כמובן. יש ברשותי מכתב אישי ששלח לי מניו ג'רסי כאשר הייתי בין 19..!! כמובן שגם הוא שמור אצלי:)) המשך סופ"ש חמים ונעים. קובי.

SHANILIROY

New member
שומרת הכל !!!!

יש אפילו הקלטות נדירות מגלי צה"ל בהופעה במוצב בלבנון בחנוכה . (מהתקופה שעוד שהינו שם) ומעוד הופעות שהייתי בהם ושודרו (ההורים היו מקליטים)חולצות ,כתבות ,הקדשות ,תמונות משותפות אין ספור ..ועוד זכרונות שאי אפשר לשמור אך חרוטים בלב כמו טלפון מארה"ב יום לפני החתונה להתנצל שלא יוכל להגיע ....זה דיויד מלך אמיתי .. אפילו SMS ומיילים ממנו אני לא מוחקת .

למעלה