שאלה

ענת פפ

New member
שאלה

אני מעוניינת לעצב בעצמי לוגו. האם אתם יודעים היכן ניתן למצוא ברשת תמונות של צלליות נשים רוקדות, שאין עליהן זכויות יוצרים? תודה מראש.

ענת פפ

New member
משהו כזה...

בפוזיציות שונות ובאיכות טובה, כמובן. והכי חשוב - ללא זכויות יוצרים, כדי שאוכל לשלב בלוגו שאני מעצבת. שוב, תודה מראש.

מלאכיית

New member
אממ..

אולי פה- http://office.microsoft.com/he-il/clipart/results.aspx?qu=%D7%A6%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%AA&sc=20#24 לא יודעת אם יש זכיות יוצרים, מקווה שלא- ושיוכל לעזור לך! תנסי לשחק אם המילים לחיפוש.. בהצלחה!!

ענת פפ

New member
זה הכיוון...ושוב תודה על הנכונות לעזור!

אני אנסה להיות יותר ספציפית... בעבר ענת בנטוב המדהימה עיצבה לי לוגו לבלוג (הבלוג חינמי לכל המתעניין ונקרא "המדריך לארגון מסיבות רווקות"). בלוגו מופיעות 3 צלליות של נשים רוקדות. בלי קשר לבלוג, אני מנסה לעצב לוגו עסקי של מארגנת מסיבות רווקות, כשמאחורי כל אחת מאותיות השם העסקי מופיעה צללית רוקדת (הרעיון להשתמש בצללית של רקדנית ממש מצא חן בעיניי). הבעיה היא שברשת מצאתי רק תמונות קטנות שאינן באיכות טובה כ"כ, ולכן פניתי לעזרת הפורום הנפלא הזה, בתקווה למצוא תמונות באיכות גבוהה יותר.

לוגואים

אני קצת מתקשה לשים פה קישור ישירות לאיפה שרציתי, אבל בעקרון אם את נכנסת לגוגל ועושה חיפוש של תמונות, ואז בצד כתוב "show options" ואת לוחצת על זה - את יכולה להתאים את זה למה שאת רוצה. למשל, לרשום רזולוציה מינימלית שאת רוצה, גוונים של התמונה וכו. את זו למשל מצאתי בחיפוש זריז, והיא די מגניבה

ענת פפ

New member
תודה!! תודה!! ואני מצרפת לכם "מתנת תודה"

תודה רבה על הנכונות לעזור. בעקבות חיפושים והרבה בעזרת עצותיכם המועילות, הצלחתי למצוא אתר חינמי של עיצובים וצלליות. אני מצרפת לכם את הקישור, כדי שגם אתם תוכלו להנות ממנו : www.free-vectors.com

למעלה