שאלה

etyp7

New member
שאלה

ביום א' ה14 לחודש זה הייתי באירוע, ביציאה מהאולם החלקתי במדרגות האולם, ונקעתי וקרעתי רצועה בברך, כאבים נוראים שאי אפשר לתאר את העוצמה. ביקשתי מבעל האולם לאשר שהחלקתי אצלו בשטח, ולא היה מוכן לאשר לי או למסור פרטים של הביטוח שלו. האם עלי לקחת עורך דין ולתבוע או שלא ניתן לעשות כלום, אי אפשר לתאר במילים את הגיהנום שנהיה לי, בנעל יש כתם שמן שרואים את סיבת ההחלקה.האם רלונטי? אנא תגובה מהירה.ety

שאלה

שלום רב על פניו נראה כי החלקת על שמן , ושמן לא מקומו הטבעי על המדרגות. חשוב לדעת אם היו עדים לנפילה, אם היו אנשים נוספים שהחליקו ונפלו. נראה כי מדובר ברשלנות לכאורה, שיש לבחון אותה ביסודיות, גם לבל לשכוח את שיקולי היעילות הכדאית של תביעה זו, וזה אל מול גובה הנזק שנגרם לך אני ממליצה לצלם את הנעל, לשמר אותה, לחזור למקום לנסות לראות אם יש מקרים חוזרים של שמן במדרגות ולצלם אותם, ולפנות בצורה מסודרת לבעל האולם או בכתב או באמצעות עו"ד בהצלחה

שאלה

שלום רב, כתם השמן על הנעל - מאוד רלוונטי, הכתם מבסס את אחריות בעל האולם לקרות התאונה. תנאי להגשת תביעה נגד מישהו, היא אחריותו לקרות האירוע. מומלץ שתפני לעורך דין המתמחה בתחום לצורך קבלת ייעוץ פרטני וכן ייצוג. בהצלחה

למעלה