שאלה :)

shogile

New member
שאלה :)

היי :) אני מאוד אוהבת לקים אבל יש לי בעיה-הם מתקלפים לי ביום למחרת המריחה... אני מאוד אוהבת שהציפורניים נראות מסודרות ויפות וכל קילוף הכי קטן של הלק מחזיר אותי לתיקונים עד שנמאס לי ואני מורידה אותו אחרי יומיים. בקיצור- אני לא נהנית מהלק בכלל! ניסיתי לשים לק שקוף מעל-לא עזר, טופ קואוט של שיק - לא עזר... (היתה לי בניה תקופה מסויימת והדבר הכי טוב בזה זה שאפשר לעשות ה-כ-ל והלק נשאר על הציפורן) למישהי יש עצה? תודה מראש :)

mgirl

New member
לי הייתה אותה בעיה

ומה שהכי עזר זה לשים בסיס טוב. אני משתמשת בבסיס של נייל טק והוא מעולה.

נופ ר

New member
כשאני שמה את נייל טק

הלק מתקלף כל אצבע בחתיכה אחת שלמה ממש כאילו שמתי מדבקה על הציפורן! וזה קורה יום אחרי! פעם שמתי לק אדום מהמם וכמה שעות אחרי זה כשהוא יבש לגמרי תליתי כביסה, נשארתי עם לק רק על 2 אצבעות, שלושת הנותרות נשארו חלקות נקיות ויפות כאילו לא היה עליהן לק מעולם. הלק פשוט "מחליק" על הנייל טק (נראה לי שהוא גם לא נספג בכלל בציפורן)

mgirl

New member
כמה מוזר!

על הציפורניים שלי זה הדבר היחיד שהחזיק את הלק. לפעמים הוא מחזיק לי כמעט שבוע מעל נייל טק בלי להתקלף בכלל... אני מניחה שזה ממש אינדיווידואלי

נופ ר

New member
בהתחלה הייתי שמה את 2 השכבות

המאט ואז השקופה ומעל זה את הלק מישהי המליצה לי באחד הפורומים וראיתי שהלק מתקלף בשלמותו ממש כמו מדבקה תוך יום- יומיים אחר כך ניסיתי עם השכבת מאט ומעל זה לק- אותו תוצאה וניסיתי גם עם השכבה השקופה, וגם אותו הדבר הפסקתי לשים נייל טק והציפורניים שלי צהובות אבל הלק מחזיק מעמד ימים והזמנתי בייס טופ של פושה מטראס דזיין אני מקווה שהוא יהיה טוב אני גם ככה שמה לק כל יום אז זה לא משנה לי שהציפורניים הצהיבו (אגב לק אחד עשה לי צהוב מזעזע- הלק של OPI מסדרת הזמש, החום לא זוכרת תשם שלו, פשוט נורא, הוא ממש צובע את הציפורניים תיזהרו)

muesli

New member
../images/Emo10.gif

כמה מוזר לשמוע. יכול להיות שהם קצת ישנים ובגלל זה? כבר יצא לי להיתקל בחנויות בבקבוקים שלא היו תקינים. נראה לי שהם היו ישנים או שאוכסנו בתנאים לא תקינים. אני שונאת את הצהוב שנהיה ועדין לא מצאתי דרך להיפטר ממנו. נגיד הבסיס של אסי, התקלף כמו שאת סיפרת, וגם הצהיב את הציפורן. למה זה קורה בכלל?

נופ ר

New member
אני מודה, הנייל טק ישן אצלי

הוא מעל שנה שכב אצלי בבית אבל הוא נראה בסדר גמור והמרקם שלו לא השתנה אז אני לא יודעת אם זה קשור כי כשהוא היה חדש אצלי והשתמשתי בו לחיזוק הציפורניים לא נהגתי לשים מעליו לק אז אני לא יודעת. מהצהוב אפשר להיפטר מעט בעזרת באפר שמשייף את פני הציפורן אבל לי זה עשה ציפורניים דקיקות ושבירות אז צריך להיזהר עם זה ועוד דרך זה לקנות שכבת בסיס non-yellowing שמונעת את ההצהבה, יש של פושה אני זוכרת ויש של עוד כמה חברות בטרנס דיזיין... ואו פשוט לשים לק שקוף שחוץ בין הציפורן ללק

shogile

New member
אני מחפשת משהו שיחזיק את הלק על הציפורן

אני ממש ממש מתבאסת לתקן את הלק כל 10 דקות... ואם זה מתקלף מלתלות כביסה אז זה לא בדיוק עוזר לי חחח
אבל תודה בכל זאת :) אולי משהו אחר? ולא לשטוף כלים זה לא פתרון מבחינתי חחח

muesli

New member
אבל כפפות לשטיפת כלים זה לגמרי פתרון ../images/Emo8.gif

Harlot

New member
גם אני מאלה שלא מסוגלים להחזיק לק מעבר

ליום יומיים. התנסיתי בכל מיני סוגים של בייסים וטופים אך ללא שיפור משמעותי. יש אצלי תמיד שתיים שלוש ציפורניים שמתחילות להתקלף ממש מהר בעוד ששאר הציפורניים יכולות להחזיק לק ימים שלמים. אני כבר השלמתי עם העובדה שזה עניין גנטי, ושאני כנראה לעולם לא אהיה מאלה שיכולות להישאר שבוע עם מניקור. הדרך שאני מצאתי להנות מהלק היא פשוט להפסיק להיות מתוסכלת ממוצרים שלא עובדים ופשוט להחליף כל יום.

shogile

New member
בו הו! ../images/Emo7.gif

אבל אני כל כך אוהבת לקים!
אולי בכל זאת אני ינסה את הנייל טק? איפה אפשר להשיג ומה המחיר בערך? ותודה לכולן על התשובות!!!

white as snow

New member
לי אישית עובדים טוב מאד המוצרים של תפוח

הבסיס שלי הוא המחזק שלהם, והשכבה העליונה זה הקולורפיקס שלהם (מוצר שאמור לשמור על הלאק לאורך זמן על הציפורן) ויש להם גם מוצר מייבש- ספידריי. אפשר לקנות בסופר פארם :]

למעלה