שאלה

moraneee

New member
שאלה

אני רוצה לקנות נעלי ספינינג.. איזה דגמים מומלצים? האם הייתם ממליצים לקנות בסין או תאילנד?

Tami661

New member
כל הנעליים שאני מכירה (וזה כולל את השמות

הגדולים כמו הקטנים...) מיוצרות בסין, כך שאני לא רואה בעיה בלקנות בסין, אם את מוצאת, במחיר הרבה יותר זול. הנעליים המומלצות: ספשלייזד! אין לי המלצה טובה יותר למרות שאני מבינה ממדוושים סביבי שהאדידס (כביש) בדגמים החדשים גם טובים.

noaaz

New member
שלא מעור...

שלום, האם ניתן למצוא נעלי ספינינג (SPT) שאינן מעור? תודה!

Tami661

New member
כל הנעליים שאני מכירה (וזה כולל את השמות

הגדולים כמו הקטנים...) מיוצרות בסין, כך שאני לא רואה בעיה בלקנות בסין, אם את מוצאת, במחיר הרבה יותר זול. הנעליים המומלצות: ספשלייזד! אין לי המלצה טובה יותר למרות שאני מבינה ממדוושים סביבי שהאדידס (כביש) בדגמים החדשים גם טובים.

moraneee

New member
תודה,

האם את יכולה להמליץ על דגמים ספציפיים? מה זה אומר אדידס כביש?

k r a u s

New member
אהלן

רוב הנעליים שמיוצרות היום הם באכות טובה.... ממליץ לך להתרכזה בנעלי רכיבה שעולות מעל 500 ש"ח בחנויות ספורט למיניהם או חנויות אופניים מקצועיות. ממליץ לך לקנות דווקא נעלי רכיבה שהם לשטח ולא נעלי רכיבה לכביש. התחתית של רכיבת כביש היא שטוחה . . . ואם מדברים על ספינינג..ממש לא נוח להסתובב איתם בתוך חדר הספינינג...נותנות הרגשה של חוסר יציבות. זה גם אומר שאת צריכה לנעול אותם בתוך חדר הספינינג. נעלי שטח יש להם תחתית יציבה הרבה יותר מנעלי כביש. את אפילו יכולה ללכת איתם בדרך לחדר הספינינג...והרבה עושים את זה ) נעל יציבה יותר ובטוחה יותר. לכי על נעלי שטח....לגבי שמות..יש המון זה לא ממש עקרוני כי זה בעיקר לספינינג..וכמו שאמרתי בהתחלה רוב הנעליים של היום מאוד אכותיות. צחי מדריך ספינינג

chosenspin

New member
DMT

דרך היבואן חנן מדמוני 0544261101 נעלים בכל טווחי המחירים (כמעט)

למעלה