שאלה....

ndav4050

New member
שמיכות חורף

חג שמח לכולם נתבקשתי לקנות מתנה 2 שמכות חורף מסוג טוב - מבקשת סיוע

באאוטלט של פריד או כיתן

יש מבצעי סוף עונה השאלה כמה את מוכנה להשקיע
לנו יש 4 שמיכות חורף ...בעצם רק לי
......הוא תמיד חם לו שוכב ,מקטר
ומאזין לרוח המייללת בין התריסים כמו שמאזינים למוסיקה קלאסית.......
|תן||תן| ואני נראית בערך ככה.....
אז ככה אחת לטיפטופים קלים , כזו מפליז כמו קטיפה..
השניה למטחים עזים....כזו מרופדת אבל קלילה...
השלישית ללחץ ברומטרי נמוך משו כמו 10 מעלות צלסיוס....שמחייבת לשים ציפה ....
והרביעית מתי מודיעים בטלויזיון ששלג ירד בהרי הצפון עם חשש במרכז...אז אני שולפת החוצה פוך עם פלומת אפרוחי אווזים.מתי אני מתכנסת תחתיה אני מרגישה כמו מתחת לענן , ישר באים לי חלומות על טיולים בארץ השניצל, במיוחד בחבל הטירול
...זותי עולה משו בסביבות 700 זוזין בלי שקל עודף
אבל שווה כל נוצה . השנה לא עשיתי בה שמוש כי כידוע בקושי ירד שלג. וככה לא שמעתי גם את המנטרה הקבועה שלו השמורה לשמיכה הזו וזה הולך בערך ככה...... "תתכסי, תתכסי, האמבולנס עם הקפואים עובר למטה....." ברגע שהוא מסיים אני מוציאה אותו מהשמיכה ושולחת אותו להביא גם את הסדין חשמלי.....
ראבק' שידע שעלי לא צוחקים..... אני מקווה שעשיתי לך סדר ועכשף תדעי איזה סוג לקנות שבוע טוב

שאלה....

מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני מבקשת לדעת אם מוזיאון ראלי בקיסריהפתוח בחג הפסח... מישהו יודע? תודה ^^

צלצלי לשם ילדונת...../images/Emo168.gif

קרוב לוודאי שכן , כיוון שבימי שני פתוח , ועל אחת כמה וכמה בחגים. מקום מדהים יש ליד המוזיאון המקורי מוזיאון חדש נוסף אל תחמיצו. בשדרה הראשית יש את תצוגת פסלי הדגים, שווה עצירה. ומקום לפיקניק נחמד ללא תשלום יש בחוות חפצי-בה מול אתר חברת החשמל "אורות" הכניסה לשם מכביש החוף לכיוון בית החולים הלל יפה בחדרה. טיול נעים

צלצלתי, ולא הייתה תגובה...

אבל תודה על העזרה בכל מקרה :) בכל מקרה, כבר ביקרתי במוזיאון הזה, והוא פשוט מדהים...

למעלה