שאלה!

מיילי4

New member
שאלה!

שירי כבר לא שואלץ אותנו שאלות..אז אני רוצה להתחיל -איזה סדרה אתם הכי אוהבים? -איזה סרט אתם הכי אוהבים? -מי הזמר\ת האהוב\ה עליכם? -האם יש לכם להקה שאתם אוהבים?אם כן איזו? -אם אתם רואים כמעט מלאכים..מי אתם הכי אוהבים? תשובות מפי ליאורה\ -יש לי הרבה סידרות שאני רואה!!ויש כמה שהן נורא יפות!יש את"כמעט מלאכים" ויש את "דני הוליווד" -כמו שאמרתי למעלה אז 2 מהם אלו מחנה רוק\האנה מונטנה ואני יוסיף עוד אחד הייי סקול מיוזיקל -מיילי סיירוס!אני מתה עליה!!היא הכי שווה!הי שולטת!!יש לי כל הפוסטרים שלה בחדר!!!!! -כן\ללהקה שאני אוהבת קוראים:black eyed peas ואני ממליצה לכם לשמוע שירים שלהםכי זה שירים מדהימים! -אני רואה כמעט מלאכים כמו שהזכרתי באחד התשובות אני הכי אוהבת את חסמין(אאוחניה)ראמה(גסטון)מאר(מריאנה)ו..פס\סיילו(אמיליה אטיאס!) אני מקווה שתענו על השאלות האילו!תודהה!!ויותם תשובות ארוכות!!סתם..חחח..מסכן..כי רק אתה ושירי תמיד בפורום! שירי אני גם רוצה שתעני!:) =)

תשובות :)

הנה הסדרות שאני אוהבת: דאוס, איי קרלי, דרייק וג'וש וראש גדול. הייתי מכורה לראש גדול! גם אני אהבתי את קאמפ רוק והיי סקול מיוזיקל וגם הרבה סרטי אנימציה כמו בולט, מפלצות נגד חייזרים וקורוליין. ממ.. לגבי מוזיקה אני שומעת מוזיקה של מבוגרים יותר :) אבל ליידי גאגא ממש מגניבה וגם טוקיו הוטל! ולא.. אני יודעת שזה נורא, אבל אני לא רואה כמעט מלאכים.. אין לי זמן :( אחלה שאלות ליאורה! :) קדימה יותם ושובל, תורכם!

מיילי4

New member
את לא מבינה!!

אני הייתי מכורה לראש גדול!אבל שיא המכורה!!!!!וגמאני אוהבת דאוס..ואני חולה לע ליידי גאגא

מיילי4

New member
אני ♥ ת'שיר...

bad romance וגם מצאתי אותך בפייסבוק ואת לא מאשרת אותי..:( קוראים לי liora miller ואני בתמונה עם מייקל לואיס!

מיילי4

New member
שלחתי

שלחתי לך כבר בקש חברות וכתוב שזה ממתין לאישור חבר..

מיילי4

New member
שלחתי

אם זאת את עם התמונה..את שיא היפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:))

אישרתי אותך!
תודה
איזו תודה מדהימה יש לך עם מייקל לואיס!!! איזה מזל שהלכת למפגש מעריצים!! וכמה תגובות קיבלת עליה

חידון...

הסדרה שאני הכי אוהב היא זאק וקודי... אני הכי אוהב את הסרט... שרק 3! הזמר האהוב עליי הוא סאבלינימאל. אני אוהב את גרין דיי. דווקא כתבתי דיי קצר...

שחף שלר

New member
תשובות

-איזה סדרה אתם הכי אוהבים? 'כמעט מלאכים' כמובן... -איזה סרט אתם הכי אוהבים? 'באטמן חוזר' -אם אתם רואים כמעט מלאכים..מי אתם הכי אוהבים? את מאר

שובלי11

New member
תשובות!

הסדרה שאני הכי אוהבת היא: כמעט מלאכים. הסרט אני הכי אוהבת הוא:אליסה בארץ הפלאות(זה לא לקטנים זה בתלת מימד בסינמה סיטי אני ממליצה לכם ללכת=]). הזמר\ת האהוב\ה עלי היא:קישה וג'סטין ביבר!! הלהקה שאני הכי אוהבת היא:טוקיו הוטל. את מי שאני הכי אוהבת מכמעט מלאכים היא:יש לי שתיים אז מאר וחסמין ומהבנים טיאגו!!

למעלה