שאלה

רונית361

New member
שאלה

בוקר טוב! שלום, אני שנה אחרי לידה והגיע הזמן לחזור לכושר...בעלי קנה לי מכשיר כושר בסגנון של אופניים רק בלי מקום לשבת...לא זוכרת את השם אבל התלהבתי שראיתי את המכשיר הזה באח הגדול אם זה עוזר לכם להבין על מה אני מדברת... בכל אופן רק רציתי לשאול האם המכשיר הזה יכול לעזור לי בחיזוק הבטן או שזה רק חיטוב הישבן והרגליים... כמה זמן עלי להתאמן כל יום כדי שזה יתחיל להשפיע...אני מקפידה כל יום על 14 דקות רצופות וזה גומר, אני מזיעה כאילו הייתי בריצת מרתון...אשמח לשמוע מכם חוות דעת...תודה ויום טוב1

johnniewalker20

New member
חוות דעת

שלום רונית אני מניח שאת מתכוונת למכשיר אליפטי כלשהו. אולי אחד מאילו? פעילות אירובית + שילוב של תזונה נכונה יובילו לחיטוב (כשאומרים חיטוב, מתכוונים לירידה באחוזי השומן) כללי בכל הגוף. לא ניתן לחטב איזורים ספציפיים בלבד. 14 דקות זה זמן מאוד קצר יחסית לפעילות אירובית. נסי להאיט את הקצב וההתנגדות (אם ניתן ) , ולהאריך את משך האימון. בכל אופן, רצוי להיוועץ במאמן מוסמך לצורך בניית תוכנית אימונים מותאמת. בהצלחה

רונית361

New member
זה בדיוק המכשיר

תודה על התגובה, ם הזמן אני באמת מצליחה להגדיל את מספר הדקות..ואפילו להנות מהעניין...אני אנסה לשלב עוד תרגילים אחרי אימון על המכשיר...תודה ושבת שלום1

אביתר38

New member
חזרה לכושר

היי רונית 361 כדי לחזק את שרירי הבטן יש צורך לבצע תרגילים לשרירי הבטן ( אהה איך לא חשבת על זה
) כגון:כפיפות בטן ( אפשר למצוא באתרים של כושר מבחר תרגילים) וכל המתאמנים ואלה שרוצים אין ואני חוזר אין קשר בין כמות הזיעה שהוצאת לכמות הקלוריות ששרפתם או לעוצמת התרגלים וכדומה.

oridoron77

New member
שלום לך

אם אני זוכר נכון, המכשיר הינו מכשיר אליפטי. זה מכשיר בסדר גמור לעבודת סיבולת של פלג גוף תחתון, שרירים מייצבים, וסיבולת לב ריאה. הההייתי ממליץ לך לעלות זמן עבודה על חשבון עצימות כמו שג'וני כבר המליץ לך. כדי לחזק את הבטן אגב לא חייבים תמיד לעשות תרגילים בטן ייחודים. ממליץ להתחיל לחשוב גם בכיוון של חיזוק קבוצות השרירים המרכזיות (כולל פלג גוף תחתון שכבר עובד כביכול) ברמת כוח. זה מאוד חשוב. בהצלחה אורי

למעלה