שאלה

prince779

New member
שאלה

האם יש הסבר לשאלה מה הסיבה ליחס האכזרי שקיבלו קייט וסויר מהאחרים כאשר אלה חטפו אותם בעונה ה 3? אני מבין שאת ג'ק חטפו כדי שינתח את בן, אז אולי את קייט וסויר חטפו כדי להפעיל עליו לחץ, אבל לא מסתדר לי כל הסיפור שם, למה לא פשוט הציבו לג'ק אולטימטום שאו שהוא מציל את בן או שהחברים שלו ימותו? ולמה בכלל הבחור ההוא ששחכתי את שמו רצה להרוג את סוייר? אם מישהו יוכל לשפוך בשבילי קצת אור על כל הסיפור שם אני אודה לו.

ממה שזכור לי..

לגבי תחילת עונה 3 - בן עשה עליהם ממש כמו ניסוי פסיכולוגי, שהיו לו שתי מטרות: א. הוא אוהב "משחקי מוחות", והוא נהנה מכל העסק של לכלוא אותם בכלובים ולשחק להם על הרגשות. ב. בן רצה שג'ק ינתח אותו מרצון, ולא מתוך חוסר ברירה. אני מניח שהוא חשב שכך בטוח יותר. אבל התוכנית נהרסה לו באיזשהו שלב, אבל כמו תמיד, בן השיג בסוף מה שרצה. ולגבי פיקט שרצה להרוג את סוייר - אין פה יותר מדי מה להבין. הוא היה די אידיוט, ואשתו נרצחה ע"י סאן, סוייר כל הזמן התגרה בו, אז הוא החליט לפרוק את התסכול על סוייר.

JohnLocke

New member
אכן, בן רצה לתמרן את ג'ק

כך שיסכים לנתח אותו דרך כך שיגרום לקייט (דרך איום על סוייר) לשכנע את ג'ק לבצע את הניתוח. הייתה לו תכנית לפי לוח זמנים של שבועיים, אבל התכנית התקצרה ברגע שג'ק ראה את צילומי הרנטגן וזיהה בעצמו שלבן יש גידול. המטרה הייתה להתיש פסיכולוגית את ג'ק, כך שהוא ינתח את בן עם רצון מלא. כמו שראינו, זה לא עבד לגמרי, כי לג'ק כן הייתה תכנית משלו, כשאיים להרוג את בן על שולחן הניתוחים אם לא ישחררו את קייט וסוייר.

A m o s 2 9

New member
זה אכן היה כדי להפעיל על ג'ק לחץ

שים לב שהם לא ישר באו והכריחו אותו לנתח את בן, אלא עשו את זה בתהליך ארוך שכלל שיחות והיכרות עם ג'ולייט מצד אחד ואיום מוסווה שקייט וסוייר יפגעו אם הוא יסרב. הכול כדי להגיע בסופו של דבר לכך שג'ק ירצה לנתח את בן ולא ירגיש שמאלצים אותו. דני פיקט רצה להרוג את סוייר אחרי שסאן הרגה את אשתו בסירה.

למעלה