שאלה

rap girl 15

New member
שאלה

תגידו כמה פרקים יש לעונה ה3? אני כבר בפרק 10,וזהו לא מצאתי יותר הורדות,או צפייה ישירה :\

kidis

New member
כי בנתיים יש רק 10 פרקים

ואז יש עוד שני פרקים בלבד! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר קבעתי לעצמי להתחיל לראות גלי, אם כי זה לא ימלא את החלל.

rap girl 15

New member
חח

אני גם כבר בחרתי לראות סידרה אחרת שתמלא תחלל,יש איזה סידרה חדשה על ערפדים,אז אני יתחיל לראות אותה

West Doll

New member
אה מגניב, תהני!../images/Emo9.gif

אני מזה חייבת להשלים
התחלתי לראות את זה בארה"ב ואז פשוט הפסקתי...

אני ראיתי 10 פרקים ראשונים והפסקתי

כי זה קצת ירד, ואני גם צריך למצוא זמן להשלים...

לא יודע מה להגיד לך...

אהבתי בהתחלה, ואז לקראת האמצע התחיל לי לרדת ממנה, אז החלטתי לעשות הפסקה (כי יש לי פול סדרות להשלים/לראות). אבל שמעתי הרבה אנשים שאמרו שזאת סדרה טובה....

limors2

Active member
יש האטה באמצע העונה אבל לקראת הסוף נהיה טוב.

והסוף ממש ממש טוב!

hadasusha

New member
גם אני התחלתי לראות אותה והפסקתי

באמצע. זה לא שהיא לא מומלצת.. היא פשוט כמו דימדומים בסדרה.. קצת נמאס אחרי כמה זמן- פואנטה חוזרת וזה. אבל שווה לנסות. מדי פעם כשמשעמם לי אני חוזרת אליה.

לדעתי סדרה שווה

ברור שמול TB היא קצת יותר "פרווה" מבחינת סצנות הסקס והאלימות.בכ"ז היא מיועדת לנוער..

Tamara האחת

New member
יומני הערפד סדרה נהדרת

מתחיל קצת צולע, אבל הופך להיות יופי טופי עד סוף העונה המושלם. ממליצה בחום! נ.ב חן - קבלי ח"ח על הניהול המעולה של הפורום

alonback

New member
לא מפריעה לך העובדה...

שזה בעקרון דוסון קריק עם ערפדים? זאת סדרת נוער קלילה שנכנסת מאוזן אחת ויוצאת מהשנייה, ממש לא ברמה של TB (שלא לדבר על הרמה של באפי)

Tamara האחת

New member
אני לא מחפשת את משמעות החיים בתוך סדרה

וגם לא סתן חכמה יתרה. אני מחפשת להנות מבידור קליל ונעים, והסדרה בהחלט מספקת אותו. לא כל דבר צריך להשוות למשהו אחר, ובוודאי שלא צריך לבחור. אני נהנית גם מדם אמיתי וגם מיומני הערפד במקביל.

alonback

New member
אין ספק....

שהסדרה היא העברת זמן קלילה ונחמדה, גם אני ראיתי את כל העונה הראשונה ואני אראה את הסדרה עד שיבטלו אותה. אבל זאת לדוגמה סדרה שלא הייתי ממליץ למישהו לראות, כששואלים אותי "יש סדרה שאתה יכול להמליץ לי עליה?" אני אגיד TB ודברים ברמה זהה, יומני הערפד אני לא ארגיש את הצורך להזכיר.

למעלה